כמה שאלות..

Volldemort

New member
כמה שאלות..

1. חזרה אחת של שעתיים שווה לשלוש חזרות של שעה? כי דיברתי עם מישהו שאמר שהוא עשה 2 חזרות של שעתיים, והופיע בבארבי פעמיים. 2. אני לא מבין איך לאנשים יש 80,000 ש"ח ו13,000 מעריצים. לי יש 70,000 ו5,000 מעריצים. איך הם השיגו כ"כ הרבה?! 3. אין כמעט זמן לעשות קליפים. רוב היום הולך על חזרות, ואז יש חופשה ואז הופעות. בלילה אי אפשר לעשות קליפים, אז מתי כן
תודה... אני עדיין לא מבין מאיפה הם השיגו כ"כ הרבה מעריצים
ואני עובד קשה ומצליח להשיג רק 350 בהופעה בבארבי

Volldemort

New member
ועוד כמה....

4.אפשר לעשות רק 2 הופעות, לא? אז איך אני רואה שכמה אנשים עושים 3 הופעות? 5. איך בפאב אפשר להשיג 2000 מעריצים?
אני מקסימום 500.

אמממ...

אפשר לקבוע הופעה שלישית רק אחרי שכבר עשית הופעה אחת. ניתן להשיג 2000+(ואפילו 5000) מעריצים בפאב אם כבר יש לך בסביבות ה-15,000 מעריצים.

אמממ...

1)לא. יכול להיות שהיצטברו לו חזרות מימים קודמים. 2)פשוט, הם עושים הופעות בפאבים ב-40 ש"ח ומוציאים הרבה סינגלים ורינגטונים. 3)לא עושים קליפים. או שעושים חזרה אחת פחות. הכול בחירה שלך.(לי למשל, יש רק 3 קליפים מתוך 36 שירים).

Volldemort

New member
בקשר ל2...

זה לא יכול להיות, אני גם מוציא הרבה סינגלים ורינגטונים, אבל עדיין אין לי הרבה מעריצים. חוץ מזה שזה רק 50 מעריצים לסינגל ורינגטון, אני לא מבין איך אפשר להשיג כ"כ הרבה...

JuSt A GiRl 94

New member
אוקיי...תשובות:

1. לא נכון. חזרה אחת שאורכה שלוש שעות שווה לשלוש שעות של חזרות בנפרד. אבל- יכול להיות שנשארו לו חזרות מימים קודמים, מכיוון שאחרי הופעה בפאב (שצריך בשבילה 3 שעות חזרה), יורדת שעה אחת של חזרה ונשמרות לו השתיים האחרות. 2. עם הזמן זה מתקדם. מהוצאת אלבום, סינגל, רינגטון הופעה תקריות דילמות וכו'. 3.לא צריך לעשות כל-כך הרבה חזרות. אתה יכול ללכת על המינימום ואז לעשות קליפ בזמן שנשאר. 4.מה שעושים זה ככה: קובעים שתי הופעות לערב, ואחרי שאחת נגמרת, אפשר לקבוע אחת נוספת. מה שיוצא שניתן לקבוע 4 הופעות מצליחות לערב אחד (8-9,9-10,10-11,11-12). 5.א. זה תלוי כמה מחיר לכרטיס. עם תמכור כרטיס ב-40 שקל תרוויח יותר מעריצים. עם תמכור ב-120 תרוויח יותר כסף,לשיקולך. ועם הזמן זה עולה. ככל שעושים יותר הופעות מקבלים יותר מעריצים וכסף. כמובן- תמיד לעשות יחסי ציבור, לפחות בפאב.

Volldemort

New member
וואו, זאת תשובה טובה../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif

אבל כמובן שאני עדיין לא מרוצהP: בקשר ל-4: את מתכוונת ל4 הופעות בפאב?

למעלה