כמה שאלות

gatinho

New member
כמה שאלות

אם יצא האלבום שלי לחנויות ב 12 בלילה היום, מתי אני אתחיל לראות ממנו כסף? (זה אלבום ראשון ויש לי בסביבות 700 מעריצים) האם לגיטימי לגבות 80 שח להופעה בפאב שכונתי אחרי שמילאתי אותו תפוסה מלאה למשך כמה הופעות? מעריצים יבואו?

bentsi93

New member
תשובות

לא נראלי שתראה ממנו כסף עם 700 מעריצים.... זאת שטות גמורה לעשות אלבום עם 700 מעריצים..... ועדיים לא כדאי לך לגבות 80 ש"ח........תמשיך לעשות ב-40 ש"ח עם יחסי ציבור וכשתגיע ל-1000 מעריצים תתחיל לעשות ב-80 ש"ח עם יחסי ציבור... יום טוב =]

רוני13

New member
מה פתאום...

עוד לא הוצאתי אלבום אז אני לא יודע מה הולך איתו אבל אני יודע שבזכות האלבום אתה מקבל גם מעריצים...וגם סביר להניח שככל שתגדיל את מספר המעריצים ככה יגדלו גם המכירות של האלבום. ובקשר להופעה בפאב-לי היו בערך 800 וקצת מעריצים ועשיתי הופעה 120 לכרטיס והמקום היה מלא אבל...לא נוספו לי המון מעריצים אז לדעתי כדאי לך להתחיל עכשיו הופעה עם 80 ש"ח לכרטיס+יח"צ(זה במילא לא מוריד לך כלום). מקווה שעזרתי.

yakirab1

New member
תשובות

קודם כל את יכולה לעשות ב80 שקל עם את ממלאת את המקום שכרטיס עולה 40 שקל אז תעשי יחסי ציבור ותעלי ל80 בקשר לאלבום תחכי עד שיהיו לך 1500-2000 מעריצים ואז תקבלי כל יום בסביבות 2000-3000

למעלה