כמה שאלות

כמה שאלות

בוקר טוב! בני בן חודש. הנקה מלאה. נולד 3.490 יצא מהבי"ח 3.280 וכיום שוקל 5.250. בזמן ההנקה אומרים לתת לתינוק להחליט לבד מתי הוא סיים לאכול, אבל אם יש מצב שאני יודעת שהוא כבר לא אוכל, אלא סתם מוצץ את הפיטמה האם אני יכולה לשחרר אותו או שעדיף לתת לו להתנתק לבד כי בכל זאת אולי הוא עדיין אוכל רק בשלוקים קטנים מאוד? ועוד שאלה. אם למשל הוא סיים ארוחה אחרונה בצד ימין. בארוחה הבאה אני מתחילה מצד ימין. מה לעשות בארוחה אחרי זה אם הוא אכל רק מצד אחד למשך כמה דקות (כאילו רק היה צמא). להתחיל בארוחה אחרי זה שוב מצד ימין או שלעבור לשמאל?

בני בן חודש כמה שאלות

wait until the baby releases the breast. Those little sucks at the end of the feed are important. They help release gastric juices which help him to digest the milk easier. They send a message to the breast to prepare enough milk for the next feed. YOu should offer one breast until the baby lets go, change his diaper and offer the second breast. eAch time you start on a different breast. If the baby does not want the second breast, offer it the next time he does want. You should offer the breast wheneve rthe baby starts making searching motions with his mouth. Sometimes he just wants a snack, and other times he wants the whole meal. On a hot day, he will feed more often, just as you drink more often.​

Julia1976

New member
לדעתי לעבור לשמאל, אחרת

יווצר מצב שבמשך 2 ארוחות שד שמאל לא התרוקן בכלל - יכול לגרום לגודש. אני שאבתי כל פעם שהרגשתי שהקטנה לא אכלה כל מה שהיה לי להציע

למעלה