כמה שאלות,

Anuerysm

New member
כמה שאלות,

שלום לכולם, מתוך סקרנות, פינק פלויד קיבלו כסף על השתתפותם בLIVE8? ועוד שאלה אחת בDVD של ההופעה בפומפיי (שלא ראיתי את כולו), בריאיון עם הלהקה על BRAIN DAMAGE, אפשר לראות שווטרס מעשן הרבה, בעוד שגילמור שותה את המשקה שהיה לו בכוס. כולנו שמנו לב שווטרס צריך להתאמץ כדי שהקול שלו יהיה ווטרס של 79 או לפחות קול יפה לשירה, בעוד גילמור שר כמעט כבעבר כשהפרש הגילאים שלהם הוא משהו כמו שנתיים (?), אז יכול להיות שהסיגריות זה מה שמנע מהקול של ווטרס להשמר הרבה זמן? (כמובן שכל זה יכול להיות סתם טעות בחשיבה אם גילמור גם עישן ובמקרה בריאיון הוא היה צמא.)

אמ

בלייב שמונה אף אחת מהלהקות לא קיבלה כסף הכל בהתנדבות בקשר לשאלה השניה גם אני חשבתי על זה ואני משער שהסיגריות הרסו קצת את הקול של ווטרס לא ידוע לי על זה שגילמור עישן

חרטושה

New member
גילמור הפסיק לעשן

אחרי ששמע את המחוטה העצבנית שלו בפתיחה של השיר Wish you were here ונבהל ממה שהעישון עושה לו. (כלומר מתישהו בשנת 75 כנראה)

thezanani

New member
כן,

היה לו סתם יום נהדר. בטח ספר טוב, או ציפור שיר קטנה.

או שהוא בדיוק שם רגל לווטרס,

לא רואים את זה בתמונה, אבל ווטרס שם על הרצפה מקלל אותו אותו בבריטית, על זה דשנו פניו

rozgil

New member
ב-LIVE8 - האיחוד - קיבלו 25 מליון $

וזה (נדמה לי) לפי דבריו של ווטרס באחד הרעיונות שלו ........(שהובאו בזמנו לפורום)

הם לא קיבלו תשלום עבור ההופעה

כל המופיעים עשו זאת בחינם. כמובן, רבים מהמופיעים בבמה בלונדון ובבמה האמריקאית קיבלו חשיפה גלובלית עקב הארוע, ומכירות האלבומים של כולם (חוץ מפיט דוהרטי) עלו, אבל מי אנחנו שנהייה ציניים.... לפלויד הוצעו $250 מיליון דולר עבור סיבוב הופעות - אפילו בלי ווטרס, לפי גרסה אחת - בימים שלאחר live 8, אבל גילמור סרב.

rozgil

New member
בסוף הכתבה עם רוג'ר ווטרס-כתוב :

אנחנו מחכים למופע מופעו של ווטרס, שייערך בנווה שלום ב-22 ביוני, אבל עולם המוזיקה כולו דורש באיחוד נוסף של הלהקה. "הלוואי שנוכל לעשות זאת שוב, אם יהיה אירוע מיוחד וסיבה טובה. זה יכול להיות מטרה פוליטית או אולי למטרות צדקה. ביום שהודיעו שהפינק פלויד תופיע ב'לייב 8' יצאתי לארוחת ערב עם חבר וההצעה הגיעה: 25 מיליון דולר כדי שארבעתנו נופיע יחדיו". http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3257067,00.html האם זה לא אומר שהם קיבלו עבור ההופעה ב'לייב 8' - סכום עתק של : 25 מיליון דולר ?????????????????????????????????????????????????????

rozgil

New member
סליחה - כמו דברייך : ציףציף1000

............-על איחודם מחדש של ה"פינק פלויד" !!!

rozgil

New member
250 מליון $ = רבע מיליארד!!! $$$

בסכום כזה נראה לי שהם היו מתאחדים !!! ואפילו הביטלס היו יוצאים מ"קבריהם" ומתאחדים !!! סכום ממש ממש דימיוני !!!

FunkyMonk

New member
לגילמור יש הון פרטי של כ-70 מליון

פאונד. לא נראה לי שהוא צריך יותר. הכסף זה ממש לא מה שיגרום להם לעשות טור, אולי רק לווטרס.

אז אולי הם טעו

אלה שערכו את הכתבה. כי לא ייתכן שהפלויד לקחו כסף עבור ההופעה של הלייב 8! זה נוגד את המטרה של האירוע ושל האיחוד! נראה לי הכוונה הייתה לסיבוב ההופעות שהוצע לפלויד - 250 מליון דולר! וגילמור סרב...

מין נצל''ש...

את יודעת במקרה איזה שירים הם ניגנו בלייב 8? אני יודע שוויש יו וור היר וקומפורטבלי נאמב, אבל איזה עוד? מאני ושיפס?

למעלה