כמה שאלות..

פי3קה

New member
כמה שאלות..

עוד שבוע נגמרת לי תקופת המלווה. כתוב שצריך מלווה עד תאריך מסויים. האם זה אומר שמותר לי לנהוג בלי מלווה בתאריך שרשום או יום אחריו.. עוד שאלה היא מתי מגיע הרישון מפלסטיק? כאילו-כמה ימים לפני שנגמר המלווה??

כמה תשובות..

נגיד נגמר לך המלווה ב 15.5, אז את יכולה לנהוג רק ב 15.5 ב 00:00 בלילה, ז"א תחילת ה 16.5 ולגבי הפלסטיק.. בערך שבוע שבועיים אחרי שיגמר לך המלווה..

E G the men

New member
אםםםם

אם כתוב ברישיו שנגמר הרישיון ב 16.5 אז זה אומר שבלילה של ה 15 מותר לנהוג לבד, כלומר ב 12 בלילה הופך להיות ה 16 ומאז מותר לנהוג... נראה לי זה ככה.

פי3קה

New member
חח טוב כל אחד אמר משו אחר...

אם הרישיון מגיע רק אחרי שנגמר המלווה אני לא יכולה לנהוג בכלל כי הרישיון הזמני כבר לא יהיה בתוקף..

Marble Arch

New member
ככה:

1. דוגמה שאני משאילה מchild soul: אם אומרים לך בבי"ב ללמוד את פרקים 1-4, את לומדת את פרק 4? כן (לפחות את אמורה ללמוד, לא יודעת מה קורה איתך..). אם המלווה שלך נגמר לדוג' ב9.5, זה אומר שאת צריכה מלווה עד ה9.5. זה אומר שב10.5 תוכלי לנהוג לבד. 2. הרשיון הזמני בתוקף לחצי שנה מיום הדפסתו. כלומר: אחרי שנגמר לך המלווה, הרשיון תקף לעוד שלושה חודשים. ככה שאת יכולה לנהוג עם הרשיון הזמני גם אחרי תקופת המלווה.

NaAlBaYt

New member
בקשר לפלסטיק

ביררתי וזה מגיע רק חודשיים אחרי סיום המלווה, סתכלי כמה עמודים אחורה יש דיון שפתחתי על זה :[ אני לא יודע אם זה קבוע ככה לכולם אבל נראה לי שכן.

samata

New member
שטויות

הפלסטיק מגיע בממוצע בין שבוע לשבועיים אחרי תום המלווה. כל מי שהפלסטיק שלו לא מגיע אחרי תקופת הזמן הנ"ל צריך פשוט לצלצל למשרד הרישוי ולוודא שהפלסטיק אכן נשלח אליו...אם לא, אז מן הסתם שהם ישלחו לך כמה שיותר מהר.

NaAlBaYt

New member
שטויות בחזרה

תקשר אליהם אתה ושאל תוך כמה זמן זה מגיע. נגמר לי המלווה כבר לפני שלושה שבועות, ועוד שניים שאני מכיר, אחד שעבר איתי ואחד שעבר כמה ימים לפניי עדיין לא קיבלו את הרישיון. לפי מה שהבנתי מהם הם מדפיסים את הרישיון רק חודשיים אחרי, רק אז משרד הרישוי שולח את ההוראה.

samata

New member
חוזר ואומר - שטויות

ואני מאמין שגם המנהלים של הפורום יגבו את דבריי. הפלסטיק מגיע בממוצע כעבור שבוע עד שבועיים. יכול להיות שאתה כבר באזור בעיתי ולכן הדואר מגיע באיחור או יש בעיות בדואר? כי אני אומר לך בוודאות שכל האנשים אצלי בשכבה כמעט בלי יוצא מהכלל קיבלו אחרי שבוע בערך, וגם בפורום נאמר יותר מפעם או פעמיים שלוקח לזה 7-14 ימים. מה בטוח זה שאין שום הוראה כעבור חודשיים ולא נעליים. חלאס להאמין להנפצות מפגרות.

NaAlBaYt

New member
הכל חוזר אליך

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=783&firstmsg=30 סתכל בסוף העמוד על הדיון שלי

NewUser4

New member
מה שהתכוונתי אליו

הוא שמשרד הרישוי לא יטפל במקרה כזה של אי קבלת רשיון אלא רק אם נותר חודש בלבד לתום תוקף הרשיון הזמני. יש אנשים שיקבלו את הרשיון הקבוע לאחר שבוע ויש שלאחר כחודש וחצי.

samata

New member
תודה שאתה מחזק את הטענה שלי

ציטוטים של NewUser30: "3. אם הרשיון לא מגיע אחרי כחודש-חודש וחצי ייתכן ויש איזו בעיה מסויימת." "משרד הרישוי לא יתעסק במקרה של אדם חסר סבלנות. אם יעברו חודשיים ולא תקבל את הרשיון תפנה למשרד הרישוי, כפי שנאמר לך." (כלומר המשרד לא מנפיק את זה אחרי חודשיים, אלא אתה אמור להתחיל להילחץ אם זה לא מגיע עד כחודשיים מתום המלווה) --- שוב, הזמן הממוצע (ויעידו על כך גם מספר תגובות בדיון שלך) הוא כ7-14 ימים מתום המלווה. אם זה לוקח קצת יותר זמן זה אומר שיש או עיכוב או שהרישיון שלך לא הונפק. הניחוש שלי הוא עדיין שאתה גר באזור בעייתי מבחינת הדואר, ולכן זה מגיע בעיכוב. אשמח אם תאמת או תבטל את ההשערה שלי. איך שלא יהיה, משרד הרישוי לא מנפיק את הרישיון אחרי חודשיים ולא נעליים, וזה ודאי.

NaAlBaYt

New member
...

התקשרתי אליהם ואמרו לי שאין בעיה והכל בסדר. ואני לא גר באיזור בעייתי, דוגמא לכך זה מכתב שקיבלתי אתמול הודפס רק שלשום, מכתב מהצבא. העיכוב היחידי שיכולתי להסביר זה חג הפסח, יום העצמאות, ושני ימי הזיכרון. אבל בדיון שריקי (תודה =]) נתן לי מספר טלפון שלהם והתקשרתי אליהם והם אמרו שזה מגיע רק חודשיים אחרי. אם אתה מכיר מישהו, שנגמר לו רק לאחרונה את תקופת המלווה, שאל אותו אם הוא כבר קיבל את הפלסטיק. אני חושב שמשרד הרישוי, לפי השיחות שלי איתם, מנהיג עכשיו, מדיניות חדשה, שהפלסטיק מודפס רק אחרי חודשיים.

samata

New member
חברה טובה שלי

המלווה שלה נגמר לפני שבוע בערך וכבר יש לה פלסטיק...

למעלה