כמה שאלות

כמה שאלות

שלום, אני גרה בשכירות עם שותפים ומרגישה חלק ניכר מהזמן מדוכאת, נטולת אנרגיות ולא ממצה את עצמי, בנוסף לכך שבתחום הרומנטי אין לי שום דבר חיובי כבר שנים על אף שיש לי מה להציע (עם כל הכבוד לצניעות). שמעתי שמיטה ללא משענת ראש אינה טובה לזוגיות, האם זה נכון? האם עלי להחליף מיטה או שאפשר לשנות משהו במיטה הקיימת? כל ארבעת הקירות בחדר צבועים בצבע שנקרא "לבן סתיו" שנוטה יותר לכתום מעודן מאוד (בין אפרסק רך לורדרד) והחדר דרומי מזרחי. יש סידור מומלץ של הרהיטים בחדר? הרהיט היחיד שאינו שלי הוא ארון קיר גדול של בעל הדירה, האם כדאי ל"טפל" בו בדרך כלשהי? דבר אחרון - יש לי תכשיטים שקיבלתי בירושה בין היתר מקרובת משפחה שהייתה רווקה כל חייה ובעלת בעיות בריאות ובדידות, מה עמדת הפנג שווי לגבי תכשיטים כאלו, בשונה מבגדים? מצטערת על ההצפה, ותודה מראש!

בוקר טוב טופי

מה תאריך לידתך? מיטה ללא משענת יוצרת שינה לא בטוחה ושלווה. מה שחשוב כדי לאפשר זוגיות(בין היתר) זה, גישה משני צידי המיטה, כלומר שהמיטה לא תהיה צמודה לקיר באחד מצדדיה שבו מגיעים אליה. מה אפשר לשנות המיטה הקיימת אני לא יודעת כי אינני רואה אותה. אפשר תמיד להוסיף ראש מיטה למיטה שאין בה כזה. הסידור המומלץ הוא סידור לא עמוס. סידור, שכשאת נכנסת לחדר שלך את מרגישה אויר נעים ונקי זורם על פניך.את רוצה להיות בו כי את רוצה, לא כי זה החדר שלך בבית. ארונות אוריריים ולא עמוסים, חפצים ללא מסר אלים או דוקר, תאורה שממש מאירה את החדר ולא רק כדי להגיד ש"הדלקתי את האור"...ולא כדאי לישון בקו ישר מול דלת הכניסה לחדר. מעבר לזה יש מאמר על מערכות יחסים במאמרי הפורום. לגבי חפצים שעוברים בירושה. חפצים הם חפצים, לא משנה אם אנחנו קוראים להם תכשיטים, בגדים, ארונות או "סרויזים" לאוכל.גם על כך יש מאמר נדמה לי בדף הראשי של הפורום.

תודה רבה על התשובה

נולדתי ב-18.10.80 לגבי שינה בקו ישר מול הדלת, הכוונה היא שהרגליים לכיוון הדלת או שהגוף במקביל אליה? ומה שהבנתי מהמאמרים שחפצים שהיו שייכים לאנשים שנפטרו לא ממש טובים, יש אולי אפשרות לבצע טיהור? עוד כמה דברים: פרחים ממשי ובכלל פרחים מלאכותיים, האם נכון שיש בהם משהו שלילי? מה לגבי צמחים אחרים?

קו ישר מול הדלת

זה אומר שאת ישנה ממש מול הדלת. כשהרגליים בכיוון הדלת לא מחייב המציאות שתהיי בקו יש מול הדלת. יש אפשרות לבצע טיהור,תמיד, אבל...את תמיד תדעי ותזכרי שזה היה שייך למי שזה היה שייך. טיהור לא מבטל שום דבר, מקסימום הוא מכרך את ההרגשה ומציין קו התחלה חדש. זה יותר בשביל מי שעושה את הטיהור מאשר ממש "עובד" על החפצים. צמחים, עדיף שיהיו טיבעיים. צמחים ממשי הם ברירת מחדל וצמחים מלאכותיים מפלסטיק -לא! לא מומלץ קקטוסים בתוך הבית.

למעלה