כמה שאלות

igurman

New member
כמה שאלות

ניסיתי הלילה לחצלל.. ויילד, בפעם הראשונה שכבתי משהו כמו חצי שעה, הייתי כבר משותק למדיי.. ועברו כל מיני ויברציות בגוף, גם העיניים רטטו.. וכל הדברים האלו פשוט חזרו על עצמם במשך חצי שעה.. ואני שוכב.. מנסה להתרכז בשעון.. מרגיש את כל מה שקורה.. אבל.. פשוט לא נכנס לתוך החלום...ניסיתי תוך כדי זה גם את העין השלישית וגם זה לא עבד כ"כ, הרגשתי הרגשה כזו של הסתובבות , אבל אז זה נפסק... עד שלבסוף פשוט ויתרתי כי לא הצלחתי להיכנס לחלום. יש למישהו הסבר? (אגב כל פעם שהרגשתי שאני קרוב "להחליק" לחלום התרגשתי מעט וקיבלתי דפיקות לב מואצות, אולי זו אחת הסיבות?) בפעם השנייה מאוחר יותר, שנרדמתי רגיל, חלמתי שאני רץ בשדה, ואז בנתי שאני בכלל במיטה ולא אמור לרוץ בשדה וזה בכלל חלום צלול, ניסיתי להמשיך את זה איכשהו, לדמיין, לעצום את העיניים, הופיע כזה.. ריבוע, חלון קטן באמצע, והוא שינה תמנות במהירות.. מסדרון, חדר, ועוד, עד שלבסוף הוא נמוג והתעוררתי, לא משנה כמה ניסיתי, הצעות לגבי זה?

silverhawk

New member
כמה תשובות

ראשית, האם ישנת מספר שעות לפני שניסית את הווילד? ווילד יש לבצע רק לאחר כמה שעות שינה. בנוגע לחלק השני, מזל טוב - חווית חלום צלול! האם התרגשת כאשר גילית שאתה חולם? ייתכן כי זה מה שהוביל להתעוררות המהירה. באופן כללי, הדבר החשוב ביותר לאחר קבלת מודעות הוא שמירה על רוגע, ולבצע מייד בדיקת מציאות ואת השיטות להגברת הצלילות (וגם לאורך החלום).

igurman

New member
כן ישנתי

אני מנסה ויילד כמעט כל לילה. קם אחרי 5 שעות שינה, ער 20 דקות, וחוזר לויילד, תמיד שוכב חצי שעה +- ולא מצליח ומוותר =[

b e n k i d

New member
אל תדאג

עניין הוא לדעתי לפחות שההתרגשות מעירה אותך אבל זה תסמונת מתחילים זה יעבור לך אתה תראה למשל החום הצלול ה 1 שלי היה לא יותר משניה וחצי אז אל תדאג והכי חשוב תבלה....

למעלה