כמה שאלות:

shay0600

New member
כמה שאלות:

כמה זמן מחשב נייד יכל לעבוד ללא חיבור להטענה? מה נחשב לזמן עבודה נמוך ומה נחשב לגבוהה יש אפשרות לשדרג מחשב נייד בחומרה? דיסק קשיח, מעבד, זיכרון, CD-ROM, כרטיס מסך ניתן לחבר מקלדת ועכבר בנוסף ללוח המקשים שכבר קיים? יש מחשבים ניידים עם כרטיס טלויזיה?

Jan22

New member
כמה תשובות ...

בנוגע לעבודה ללא מטען - תלוי בסוללה ,יש סוללות שמחזיקות כ3 שעות (6CELL) ויש סוללות חזקות יותר ; כמו כן ,תלוי בסוג המשימות שמבצעים - משימה כבדה (עיצוב,קידודים וכיוב') תחת 6CELL יפעלו פחות מ3 שעות ; משימות של אופיס ,סרטים וכד' - כ3 שעות פלוס מינוס . חומרה - ניידים זה עסק שמגיע קומפלט ,משמע ,רוב החומרה לא ברת-שדרוג , למעט הרדיסק וזיכרון (צורבים אפשר ,אולם צריך למצוא צורב במימדים הנכונים). חיבורים - אין בעיה לחבר מקלדות/עכברים - יציאות USB וכד' .

shay0600

New member
שחכתה שאלה

יש מחשבים נידים עם כרטיס טלויזיה? במחשבים נידים יש את חיבור המקבילית(זה שהיה למדפסות)?

Jan22

New member
אתה מתכוון לחיבור נייד לטלויזיה ?

אם אכן כך : יש דגמים שמגיעים עם יציאת SVIDEO ויש דגמים שלא !

shay0600

New member
לא אני מתכוון לצפייה בטלויזיה מהניד

התכוונתי לכניסה לטלויזיה לפי התגובה של כנראה שאין :( ולשאלה שנוספה עכשיו(בעצם בשאלה הקודמת) יש מחשבים נידים שיש בהם את חיבור המקבילית(זה של מדפסות )? וסליחה שאני משגע אותך עם השאלות האלה0

Jan22

New member
בוא נעשה סדר ! השאלה שלך הייתה

האם אפשר לראות על גבי מסך טלויזיה ,את מה שרואים על מסך של מחשב נייד ? אפשר ,עם יציאת SVIDEO !

shay0600

New member
אני לא מתכוון לזה!

אני מתכוון לצפייה בשידורי טלויזיה דרך המחשב אז ישנם נידים עם כרטיס טלויזיה?( לא התכוונתי לכרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה, אני מתכוון לכניסה) זה ממש נחמד אם קיים כזה דבר גם במחשבים נידים

YossXP

New member
ניתן להוסיף..

יש אפשרות להוסיף כרטיס PCMCIA עם TV Tuner, אני מניח שיש גם כאלו שמתחברים לUSB..

bar666xp

New member
טוב סתם לידע כללי יש אפשרות לחבר

לכול מחשב דרך USB וPCMCAI או בנייח אפשר גם PCI וכו' האמת אולי בזמן שאני כותב אראה גם MINI PCI (לנייד) תראה דוגמאות כאן לDVB-T. ממליץ לך לקרוא על שידורי הטלויזיה בארץ לפני שאתה רוכש איזה שהיא צורה של TV בPC. הדבר היחיד שיש זה שידורי נסיון ואין החלטה מתי ואם ביכלל זה יכנס למרות כל היתרונות בשידור סיפרתי על האנלוגי הנהוג כיום בארץ. אבל המדינה מושחטת הרי והאבסורד הוא שהמועצה לשידורי כבלים ולווין בין המתנגדים?! מעניין כמה YES ו/או HOT משלמים שם למשהו...כי אין שום סיבה אחרת!!!

למעלה