תודה על כל התוספות, וגם לסוס כסוף ולפנג'ה.
E Eldad S New member 3/4/06 #31 ../images/Emo32.gif למישהו יש מושג מדוע הפתיל קפץ? כתבתי בכותרת: תודה על כל התוספות, וגם לסוס כסוף ובתוך ההודעה כתבתי: ולפנג'ה. "ולפנג'ה." זה לא עשרה תווים, ולא אייקון. לא התכוונתי להקפיץ. מה בכל זאת קרה כאן?
../images/Emo32.gif למישהו יש מושג מדוע הפתיל קפץ? כתבתי בכותרת: תודה על כל התוספות, וגם לסוס כסוף ובתוך ההודעה כתבתי: ולפנג'ה. "ולפנג'ה." זה לא עשרה תווים, ולא אייקון. לא התכוונתי להקפיץ. מה בכל זאת קרה כאן?
E Eldad S New member 3/4/06 #32 נ"ב: הסיבה היחידה שאולי באה בחשבון היא הגרש ב"פנג'ה", שאולי הוא נספר ככמה תווים (מבחינת תכנות html) ולא כאות אחת בלבד, ואז הגעתי לעשרה תווים ויותר בגוף ההודעה. האם זוהי הסיבה? ססילי?
נ"ב: הסיבה היחידה שאולי באה בחשבון היא הגרש ב"פנג'ה", שאולי הוא נספר ככמה תווים (מבחינת תכנות html) ולא כאות אחת בלבד, ואז הגעתי לעשרה תווים ויותר בגוף ההודעה. האם זוהי הסיבה? ססילי?
F Fanja New member 3/4/06 #33 חמ-חמ אולי פנג'ה זה לא עשרה תווים, אבל שווה הרבה יותר! לא, אין לי מושג מדוע הפתיל קפץ. תפוז עושה מדי פעם דברים מוזרים. יש לו טיקים כאלה.
חמ-חמ אולי פנג'ה זה לא עשרה תווים, אבל שווה הרבה יותר! לא, אין לי מושג מדוע הפתיל קפץ. תפוז עושה מדי פעם דברים מוזרים. יש לו טיקים כאלה.
F Fanja New member 3/4/06 #41 לא רק התפוז - אחרי ששמעתי על הגרש של הפנג'ה - אני מאוד חוששת ממה שאני עלולה לעשות.