כמה שאלות:

tooltool3

New member
כמה שאלות:

1) כאשר אני בתקופה המלווה האוטו יכול להיות מלא או שמוגבל רק ל-2 אנשים ? 2) כמה זמן נמשך טסט? 3) אם אני עושה טסט בבוקר יש סיכוי שאני אקבל תשובה עד הערב? 4) בטסטים בדרך כלל הוא מוציא לכביש מהיר? או שנשארים בתוך העיר? הטסט הרגיל זה כמו הטסט הפנימי?

כמה תשובות...

1) כשאתה עם מלווה באוטו אז אתה יכול להסיע כמה נוסעים שאתה רוצה (כמובן בהתאם למספר המושבים באוטו, מקסימום 8 נוסעים). 2) משתנה. בעיקרון יש שעה לשני הנבחנים. זה יכול להיות 15 דקות ויכול להיות גם 40 דקות. 3) תשובות של טסטים יש בד"כ כבר בשעה 4-5 אחרי צהריים (במידה והטסטרים לא שובתים
). 4) תלוי בטסטר. בעיקרון אין חובה לצאת לכביש מהיר בטסט. בהצלחה.

LILOO200

New member
תשובות...

1) כן,כשיש איתך מלווה אפשר יותר משני נוסעים 2) זה תלוי. אני חושבת שבין 15-30דקות .. אני מכירה כאלה שנבחנו גם יותר מחצי שעה 3)התשובה הכי בטוחה היא ביום למחרת בסביבות 10 בבוקר (ככה זה אצלנו לפחות ) .. אבל אפשר בערך לדעת אם הטופס לא חוזר כנראה שעברת אבל זה עדיין לא ב100 אחוז 4) לא כולם מורידים לכביש מהיר 5)טסט פנימי יותר קל לעבור מטסט רגיל..בטסט חיצוני מכשילים על דברים שלפעמים בטסט פנימי "מבליגים" עליהם..

tooltool3

New member
תגידו...

לכאלה שעברו טסט...אחרי הטסט ולפני שאתה מקבל תשובה יש הרגשה כזאת אם עברת או לא ? בדרך כלל יש כיוון אם עברתי או לא... אם כל הטסט הוא לא העיר לי, לא נגע לי בהגה ולא בלם אז רוב הסיכויים שעברתי?

אני

הייתי בטוח שעברתי. הוא העיר פעם אחת על שבכביש הזה צריך להרים הילוך וחוץ מזה כ ל ו ם. וגם המורה אמר לי שהוא טסטר מאוד טוב וגם שמעתי עליו כמה פעמים. הטסט שלי היה בין 10 ל 12 דקות וברגע שהוא אמר לי לעצור בצד (בלי חניה) הבנתי שעברתי אבל בתכלס בשעה האחרונה אתה לחוץ לאללה.
ניסיתי להעביר תזמן עם סן אדרס.

NewUser4

New member
תשובות

1. מלא. ככלל, כל עוד החוק חל עלייך, כל עוד יושב לצידך מלווה (כחוק) את יכולה להסיע "אוטו מלא" (כחוק). 2. בין 20-30 דקות בממוצע. הבוחן רשאי להאריך את אורך המבחן אם יש בכך צורך. 3. כאשר אין עיצומים, אז כן. אם יש עיצומים תשובות מתקבלות ביום העבודה שלאחר מכן. 4. תלוי. אולם בטסט תמיד תתקל בנסיעה במהירות גבוהה (אם בעיר או אם בדרך בינעירונית ואם בדרך מהירה).

מנצל"ש- שאלה

טסט פנימי עולה כסף??? ובאיזה שיעור עושים אותו בערך? אם נכשלים צריך לעשות עוד טסט פנימי?

LILOO200

New member
זה משתנה..

לי הטסט הפנימי עלה 100.. אני מכירה כאלה שעלה להם 50 ,כאלה שלא עלה להם בכלל, וכאלה שלא עשו טסט פנימי וניגשו לטסט תשאל את המורה שלך וכן- אם נכשלים אז עושים עוד החלפות באיזה שיעור עושים אותו? זה תלוי.. מתי שהמורה שלך חושב שאתה נוהג טוב ואתה מוכן.

למעלה