כמה שאלות...

• פותח הנושא orb10
  • פורסם בתאריך

orb10

New member
כמה שאלות...

1)לא הבנתי את התוכנה לחלומות צלולים...כדאי לי לנסות בתוכנה הזאת? 2)לפני כמה זמן פירסמתי את ההודעה הבאה: אוקיי זה התחיל בחלום רגיל זה היה בגמר של נולד לרקוד ישבתי בקהל נגמר וזה התועררתי חזרתי לישון ואז חלמתי שאני בא ללחוץ לצפיקה הדר את היד ופתאום הרגשתי שאני עומד להתעורר הבנתי שזה חלום והפכתי לצלול,ההרגשה היתה נהדרת!באתי אמרתי לו שאני בחלום והוא צעק ואז שרתי לעצמי את השיר גם אני יכול לעוף בלי לדעת לעוף(השיר של הפסטיגל של שנה שעברה)חח..והתחלתי לעוף ובום נפלתי אחר כך חזרתי שוב וכל פעם הרגשתי שמישו מוציא אותי.בסוף קמתי.איזה כיף. זה נקרא מילד?לא ניסיתי מילד זה נראה לי קרא לבד.... והאם אם אני ימשיך לעשות יומן חלומות ובדיקות מציאות אני בסוף יצליח ליצור חלום צלול? אשמח לקבל תשובות!

LOLI152

New member
שלום! D:

1. אני לא הייתי משהו צריכה את התוכנה הזאת, רק תזכור לעשות בדיקת מציאות מפעם לפעם, אני לא מתנגדת וגם לא ממליצה, זה לא ממש משנה לי. 2. חח קוראים לזה ווילד. ולא, זה לא היה ווילד, זה היה.. חלום צלול! בטח שאם תתמיד בבדיקות המציאות וביומן החלומות אתה תצליח! הכי חשוב זה להתמיד! בהצלחה! ומקווה שעזרתי! אלה

orb10

New member
לאלה ולמנהל

יש גם תופעה שנקראת מילד...אם את לא מכירה את המושג השאלה מופנת אליך המנהל

orb10

New member
תודה על התשובות..

אשמח אם תגיבו....זה חשוב לי בבקשה!

silverhawk

New member
תשובה

מילד (Memory Initiated Lucid Dream) היא אחת מן השיטות המתקדמות והיא מבוססת על היזכרות בחלום מייד לאחר ההתעוררות, ואז 'שקיעה' חזרה לתוכו תוך שמירת המודעות. למעשה זוהי שיטה פשוטה בהרבה מהווילד (לטעמי, לפחות) אך היא דורשת זיכרון חלומות מצויין. למידע נוסף עליה אתם מוזמנים לקרוא בשאלות הנפוצות ובאתר של אלון ברמן. בכל מקרה, לשאלתך, החצלול שלך היה דילד (Dream Initiated Lucid Dream) מכיוון שקיבלת בו מודעות ללא שימוש באחת מן השיטות המתקדמות האחרות.

למעלה