כמה שאלות...

מצב
הנושא נעול.
כמה שאלות...

כמה שאלות...
1. בדיון הראשו שלנו בביה"מש עורך הדין של "בעלי" הכריז כי הם מציגים בקשה למשמורת על ילדיי היות ו "אושפזתי בכפיה בבי"ח פסיכאטרי, טופלתי ע"י כדורים והפסקתי את הטיפול לבדי..." הוא טען שהככל מגובה בתיקים רפואיים / עדויות ועוד... מיותר לציין כי הכל שקר וכזב. שאלתי היא: האם אני יכולה לדרוש בדיון הבא שיציג את העדויות/תיקים עליהם דיבר? או שהוא יכול להתחמק? והאם אני יכולה לדרוש התנצלות בביהמ"ש?? 2. עוד לפני לידת הבכורה שלנו סיכמנו כי לא נעשן ליד הילדים ומאז ועד לעזיבת הבית הקפדנו על כך. לאחרונה נודע לי כי הוא מעשן ליד הילדים כולל התינוק/ת... האם יש אפשרות לאסור עליו לעשן לידם? תודה על ההתייחסות... לאחרונה נודע לי

תשובה

כמה שאלות...
1. בדיון הראשו שלנו בביה"מש עורך הדין של "בעלי" הכריז כי הם מציגים בקשה למשמורת על ילדיי היות ו "אושפזתי בכפיה בבי"ח פסיכאטרי, טופלתי ע"י כדורים והפסקתי את הטיפול לבדי..." הוא טען שהככל מגובה בתיקים רפואיים / עדויות ועוד... מיותר לציין כי הכל שקר וכזב. שאלתי היא: האם אני יכולה לדרוש בדיון הבא שיציג את העדויות/תיקים עליהם דיבר? או שהוא יכול להתחמק? והאם אני יכולה לדרוש התנצלות בביהמ"ש?? 2. עוד לפני לידת הבכורה שלנו סיכמנו כי לא נעשן ליד הילדים ומאז ועד לעזיבת הבית הקפדנו על כך. לאחרונה נודע לי כי הוא מעשן ליד הילדים כולל התינוק/ת... האם יש אפשרות לאסור עליו לעשן לידם? תודה על ההתייחסות... לאחרונה נודע לי
תשובה
1. אם כל הטענות שיקריות, סביר להניח שהאמת תתגלה מהר מאוד, וטיעונים אלו נועדו להפעיל עליך לחץ. רבים מאיימים כי יטענו שהאשה חולת נפש ויגרמו להוצאת הילדים ממשמורתה, מדובר באיום נפוץ יחסית, ואם הוא חסר אחיזה במציאות, אין לטיעון זה שום השפעה על המשך התנהלות התיק. 2. לגבי העישון - נראה לי שזה מסוג הדברים שקשה להוכיח. ניתן אמנם להגיש בקשה למתן צו מניעה האוסר על בעלך את העישון בקירבת הילדים, אך גם אם ינתן צו כזה תתקשי לאכוף אותו, אלא אם בעלך יכבד מרצונו את הצו.

תודה על התגובה + עדכון ושאלה...

תשובה
1. אם כל הטענות שיקריות, סביר להניח שהאמת תתגלה מהר מאוד, וטיעונים אלו נועדו להפעיל עליך לחץ. רבים מאיימים כי יטענו שהאשה חולת נפש ויגרמו להוצאת הילדים ממשמורתה, מדובר באיום נפוץ יחסית, ואם הוא חסר אחיזה במציאות, אין לטיעון זה שום השפעה על המשך התנהלות התיק. 2. לגבי העישון - נראה לי שזה מסוג הדברים שקשה להוכיח. ניתן אמנם להגיש בקשה למתן צו מניעה האוסר על בעלך את העישון בקירבת הילדים, אך גם אם ינתן צו כזה תתקשי לאכוף אותו, אלא אם בעלך יכבד מרצונו את הצו.
תודה על התגובה + עדכון ושאלה...
קודם כל תודה רבה על התגובות. 1. היה לנו דיון בבהמ"ש, אני הבאתי לדיון חוות דעת מכל הרופאים שאי פעם טיפלו בי וכמובן מפסיכיאטר מומחה (כמובן שחוות הדעת שללו מכל וכל את האמירות הקודמות שלו לגבי שפיותי) - והוא - לא רק שלא הביא הוכחות - אלא המשיך (דרך עורך דינו) להכפיש את שמי בבית המשפט + באיזור מגוריי! מדוע בית המשפט מאפשר דבר שכזה - ולמה לא דרשה השופטת הוכחות לדבריו? לפי דברי עורך הדין שלי אני "מתעקשת על קטנות" - אך לדעתי זהו מעשה הגובל בהוצאת דיבה (ולא, אני לא מתכוונת לתבוע הוצאת דיבה - אך ורק כיוון שאין לי כבר כוחות להילחם בו). האם באמת אני "מתעקשת על קטנות?" 2. "הוא" עזב את הבית בעיצת עורך דינו לפני יותר מחודש (לאחר שאיים לאשפז אותי - הזעקתי את משטרת ישראל והם הרחיקו אותו מהבית ל-5 ימים, אחריהם שכר לעצמו בית אחר, מאז הוא חיי את חייו כרווק לכל דבר (לא נתן ולו אגורה שחוקה אחת לכלכלת הבית וכד'). באחד מהסעיפים בהסכם הוא דורש שאני אשלם את כל ההוצאות של החודש הזה. אני כמובן שלא מוכנה... האם החוק לא אומר שהוא חייב "לכלכל" כל עוד אנחנו נשואים??? ושוב: תודה תודה תודה על התשובות!

מצב
הנושא נעול.
למעלה