כמה שאלות

Lablabla

New member
כמה שאלות

שלום לכולם, אני חדש בפורום הזה (כמה טוב לדעת שיש פורום כזה! חחח) ויש לי כמה שאלות, קודם כל, אני רואה שמדברים פה על קבוצות אז, יש ממש ליגה שפועלת? באיזה גילאים מדובר פה? יש קבוצות בצפון? (לא חיפה, אלא יותר משו באזור טבריה והסביבה) שאלה נוספת היא, איפה אפשר לקנות ציוד? לא למשחק, אני רוצה כבר הרבה זמן קסדה (איך אפשר לא לרצות?? חח) (ואם אפשר של האיגלס אז בכלל!), זה אולי נשמע טיפשי אבל, נו מילא..חח תודה, כרמל

Yo-man

New member
כמה תשובות, וברוך הבא ../images/Emo140.gif

שמחים שמצאת את הפורום (אף פעם לא מאוחר
) יש בארץ התחלה של ליגה שמוקמת ממש בימים אלה. בצפון יש בינתיים רק את חיפה ובמרכז 2 קבוצות בת"א. אנחנו מקווים שעד השנה הבאה יצטרפו עוד ועוד חובבי פוטבול ומצידנו שתהיה קבוצה בכל עיר ! ציוד אפשר לקנות בחו"ל (אירופה וארה"ב בעיקר), כך אנחנו עשינו לשחקני הליגה - הזמנו ציוד מארה"ב, שם זה יצא הכי זול.אולי בנגלה הבאה שנזמין תוכל להצטרף רק כדי לרכוש קסדה. מה שנקרא - תהיה בקשר... ואם יוצא לך, תגיע למשחק אחד לפחות ותראה - אולי יבוא לך גם לשחק.

Lablabla

New member
תודה

אני אשמח לבוא! מתי המשחק הבא בצפון? ראיתי את האתר של פוטבול חיפה וזה ממש משהו שהייתי שמח לקחת חלק בו, אבל חיפה זה רחוק לי.. :( אולי יום אחד תפתח קבוצה יותר קרוב... אני לא מכיר גם אף אחד מהאזור שלי (אני בכיתה יב) שאוהב את זה.. כל החברים שלי חושבים שזה משעמם.. לכו תבינו.. חחח טוב, השעה מאוחרת וצריך לקום מחר מוקדם... (בצפר.. בעע) אני אהיה בקשר! תודה, כרמל נ.ב GO EAGELS!!! (אז מה אם הם לא עלו לפלייאוף?? חח)

electric blues

New member
שאלה על הציוד

אם בנגלה הבאה אני ארצה להזמין קסדה ושולדר-פדס- באיזה סדר גודל של מחיר מדובר?

lambdeus

New member
סדר גודל מחירים

מחיר עלות של שולדר פאדס וקסדה הם בסביבות ה-800-900 ש"ח. 40-70 $ לפאדס (תלוי בסוג, פירמה והזמן בעונה. 90-130 $ לקסדה (לא של קבוצה אלא חלקה) כולל הface mask שנמכר בנפרד. אבל.. להביא ציוד כזה לארץ, תוסיף עוד כ-80 עד 90 אחוז ממחיר העלות עבור דמי משלוח והמכס (לפעמים בפוקס החבילה מגיעה ללא צורך במכס אבל אל תסמוך על זה). סה"כ: ציוד אצלך בבית עולה כ-1500 ש"ח.

omrili77

New member
תקנו אותי אם אני טועה

אבל עוד לא הזמנו את הקסדות והשולדר-פאדס. לראיה: יש לי עדיין כסף לאוכל...

lirandr

New member
אני צפוני ממך.

אם אתה מכיר עוד חבר'ה, דבר איתי, אולי נפתח קבוצה צפונית.

Lablabla

New member
הלוואי והיו

רמתה הגולן זה מקום בלי הרבה אנשים, אבל אני יכול לנסות לברר, יש לי עוד אחד שרוצה לבוא איתי לחיפה למשחקים, אז אולי אפשר אותו, ואני יכול לברר על עוד יהיה נחמד אם יהיה פה משהו :) יש לך עוד כמה? כמה צריך בכלל? כרמל

Quantum2

New member
לגבי הציוד

הכי זול באמת זה לקנות בחו"ל ולהביא לארץ כציוד אישי- אף אחד לא יקח לך מכס אם תביא קסדה במזוודה. דרך נוספת ואפשרית, שמישהו יקנה בחו"ל וישלח לך בחבילה פרטית- אין תשלום מכס. צריך לטעון שהציוד אינו בעל ערך רב (כי בכל פעם ששולחים חבילה צריך לציין את ערכה) ולהכניס גם בגדים משומשים..שיהיה אמין... קסדה אותנטית של קבוצת NFL עולה בערך 250$ אבל אפשר למצוא מציאות ב E-BAY

למעלה