כמה שאלות

Pearl Boy

New member
כמה שאלות

עשיתי לא מזמן יס ויס- פלוס אחת הסיבות העיקריות שהחלטתי להתחבר אליהם. אני קצת חדש עם זה והכל אז הייתי שמח לדעת לדעתכם (בתור חבר'ה שמתדיינים פה הרבה על הסדרות והכל), איזו סדרות לדעתכם שווה לצפות בהם? כי כמובן שלא הכל טוב לגמרי. התחלתי לראות "אי-שם", מפרק 9 אומנם אבל ממש אהבתי וגם אמשיך לצפות. אני יודע שגם "אוז" ממש טוב, אבל זה יעשה קצת בלאגן אם אני אתחיל לצפות בזה מעכשיו לא?, עדיף עכשיו? או לחכות שהם יעשו שידורים חוזרים לכל העונות? תודה לעונים~

snier1991

New member
אל תצפה באוז אמרו שבמרץ כבר יהיה

ש"ח אז זה די מיותר להרוס את הסדרה העשב של השכן טובה וגם הקאמבק ניצבים נחמדה ובשאר אני לא צופה מומלץ לצפות בשח של איש משפחה וטוב לבדוק איזו סדרה משודרת בש"ח הבריטי של תשע ועשרה (למרות שהסדרה המשודרת כרגע לדעתי לא משהו) בעתיד הקרוב תצטרף הסדרה נשות הכדורגלנים אקסטרה טיים שצריכה להיות טובה לפי הרמה של סדרת האם וזהו ממה שאני יודע

מ י ה2

New member
בקשר לאוז......

תחכה לשידורים החוזרים זה סתם יהרוס לך אם תתחיל ליראות עכשיו. וסידרת האם הייתה נשות הכדורגלנים.

gilriv

New member
בקשר -לנשות הכדורגל אקסטרה טיים

וגם עונה החמישית של נשות הכדורגלנים שזואי לאקר תשוב אלי שתיהם יתחילו במקביל בYES+ החל מ29 בינואר הזה ------------------------------------------------------------------ איש משפחה-5
מיום רביעי בשעה 15.45 שידור חוזר 20.17 זה מתחיל מפרק ? לפיטר יש וודס ?,עוד 11 פרקים לעונה החדשה {זה פרקים חדשים שנוספו מאז שהיו בפגרה

רועי123456

New member
העונה החמישית עוד לא שודרה בלונדון

אין מצב שהיא מתחילה ב29,ב29 רק אקסטרה טיים מתחילה

nikilove

New member
קונאן אובריין שולט כמובן!

ניצבים טרייה ומבטיחה.. איש משפחה (גאוני ולא פחות!!) המלך היל משפחה בהפרעה ואוז מעולות - אבל כדי לחכות לפרקים החוזרים נומי נומי אלה האהובות עלי אישית.. כל אחד מוצא בערוץ הזה משהו שמדבר אליו...

gilriv

New member
אפשר לראות אותם

אפשרי להתחיל מעונה של ..אוז למשל עונה6 ואילך -והם יהיה שידור חוזר אז כמובן תיראה מה שהפסדתה שידורים חוזרים יש בדרך כלל המון זמן בYES+

snier1991

New member
אף פעם לא מצאתי ענין במלך היל

לא הבנתי מה אני אמור למצוא בו חוץ משניוניות ועקיצות קטנות שמגיעות מדי פעם אין למה לראות

גלׁ

New member
תן עוד צ'אנס

השנינוית והעקיצות לא מגיעות מדי פעם אלא כל הזמן

אז ככה

העשב של השכן נשות הכדורגלנים סידרה מעולה שעוד מעט חוזרת בפרקים חדשים ישנן בנות הכי גאים שיש החיים מתחילים גראהם נורטון קונאן המלך היל ואלה רק ביס+

למעלה