כמה שאלות!

Victor Wooten

New member
כמה שאלות!

עכשיו אני קורא את הספר החדש אבל יש כמה דברים ששכחתי ואין לי כוח לקרוא את הפרקים האחרונים של הספר החמישי כי אני מרותק לחדש. אז אני מקווה שתענו לי על כמה שאלות- 1.איך פרופסור טרולני קשורה לנבואה על הארי? 2.איך נוויל קשור לנבואה? 3.איך בלטריקס הרגה את סיריוס? ממממ....זה בערך מה שאני רוצה לדעת,בטוח יש עוד כמה שאלות אבל אלה העקרוניות!

Victor Wooten

New member
ועוד משהו!

יש לי חבר שקרא את הספרים של הארי פוטר באנגלית לפני כמה שנים...אז אני זוכר היה לו עוד ספרים בנושא כמו למשל ספר על קווידיץ' וכו... יש ספרים בנושא של הארי פוטר בעברית? (חוץ מסדרת הספרים?)

MuzicMan168

New member
תשובות

1.היא נבאה אותו לפני 15 שנה (לכן גם קיבלה תפקיד כמורה) 2.לפי הנבואה הילד שיוולד היה יכול להיות או הארי פוטר או נוויל 3.היא לא הרגה אותו , היא ירתה עליו משהו הוא נפל לדבר הזה |: 3=לא בטוח

תשובות..

1.פרופסור טרלוני היא זאת שניבאה את הנבואה לדמבי-"- 2.נוויל קשור בשתי דרכים לנבואה.. גם כי החלק הראשון של הנבואה מתאים להארי ולנוויל.. ווולדמרט צריך לסמן לעצמו את השווה מבין שניה וגם כי נוויל ניפץ את הנבואה שבחדר הנבואות ולפי מה שכולם חוץ מדמבי והארי חושבים שזה העתק היחיד של הנבואה.. 3.בלטריקס לא הרגה את סריוס... היא שלחה כישוף שהעיף אותו למאחורי הפרגוד המוזר.. וכך הוא מת...

למעלה