כמה שאלות

כמה שאלות

1. איך ב the sims 2 אני משנה את השפה מאיטלקית לאנגלית? 2. מה יותר טוב the sims 2 או 1? 3. מה ההבדל בין the sims ל simcity? 4. מה המטרה בכלל בthe sims 2 בכל אופן השאלה הראשונה הכי חשובה לי. תודה מראש

S i M a N

New member
תשובות ../images/Emo108.gif

1. כשאת מכניסה את הדיסק של ההתקנה את בוחרת שפה
2. סימס 2 כמובן 3. בסימס מגדלים אנשים ובסימסיטי בונים עיר 4. לגלל אנשים, להוציא אותם לבילויים. בקצרה- לנהל להם את החיים

EyLoN2

New member
עונה...

1. איך ב the sims 2 אני משנה את השפה מאיטלקית לאנגלית?----->אתה אמור להתקין מחדש את המשחק ובהתחלה צריך להיות בחירת שפות תבחר באנגלית 2. מה יותר טוב the sims 2 או 1?----> כל אחד יענה לך משהו אחר.... בעיקרון סימס 2 יותר טוב כי הוא יותר חדש אבל זה בכלל לא בהכרח... 3. מה ההבדל בין the sims ל simcity?----> בסימס אתה בונה בתים, ומשפחה, ושלט עליהם ואומר להם מה עשות... בסימסיטי צריך יותר להפעיל את השכל, אתה צריך לנהל עיר וחוץ מזה אני לא ממש יודע מה עושים שם... 4. מה המטרה בכלל בthe sims 2?---->אפשר לבנות משפחה\מישהו אחד ו"להדריך" אותם\אותו\אותה במהלך בכל שלבי החיים שלהם... כשהם תינוקות, ילדים, נערים, בוגרים, מבוגרים... עד שהם מתים... ואפשר לעשות דורות שלמים של משפחות... ככה זה הולך...

coral60

New member
תשובות...

1.כשאתה מתקין...יש כל מיני שפות! 2.the sims 2 דעעע 3.בסימס סיטי אתה בונה עיר ומנהל אותה ! (אתה ראש עיר). 4.לבנות את החיים של הסימסים!

יש להם בועות דיבור כאלו

ובהם מצויירים כל מני דברים שהם מדברים עליהם. וכשהם חושבים אז יש להם בועת מחשבה. אבל כדי לדעת מה הם מרגישים יש לך את מד השאיפות ואת מד הרצונות.

כן אבל כשהם מדברים אחד עם השני

אני אמור להבין מה הם מדברים? זה אמור להיות באנגלית מה שהם מדברים?

NOAM5317

New member
../images/Emo118.gif

ג'יבריש הוא כינוי לדיבור הנשמע כשפה טבעית אך למעשה אינו אלא רצף של מילים חסרות פשר, שאינן מובנות אף לדובר עצמו. באופן דומה, יש גם טקסט הכתוב ג'יבריש, כגון "ממוקינו קישנו מתיוש תבוה בנתילו". השימוש בג'יבריש הוא למטרות שעשוע בלבד. לעתים משמש המונח "ג'יבריש" ככינוי גנאי לתיאורה של שפה תקנית עמוסה במילים לועזיות שאינן מובנות לשומע המצוי, וכל מטרתן, לכאורה, ליצור רושם כביר על השומע. -ויקיפדיה- הם לא מדברים ג'יבריש- זו שפה מומצאת... הם בכלל לא מדברים.., הם ממציאים
...

למעלה