כמה שאלות....

כמה שאלות....

כמה אלבומים יצאו לשאקירה עד כה? איזה מהם הכי מצליחים ומפורסמים? האם היא כותבת בעצמה את הלחן והמילים לשירים שהיא שרה או שכותבים בשבילה? תנו בבקשה שמות של שירים הכי פורסמים והמצליחים שלה... מאז שהיא התפרסמה ועד הלהיטים האחורונים... תודה מראש

Moor 87

New member
שאלות מורכבות ...

חח אבל אני אענה לך, אבל זאת דעתי, תראה גם מה שאר חברי הפורום יגידו לך. שאקירה התחילה את הקריירה המוזיקלית שלה עוד מגיל 9. היא כותבת ומלחינה לעצמה, מנגנת על גיטרה תופים ומפוחית
עד כה יצאו לה 9 אלבומים, חלקם בספרדית או אוספים מסוימים רק 2 באנגלית. הדיסק האחרון באנגלית יצא לפני יומיים ואמור להגיע לארץ כבר ביום א' והוא החלק השני מתוך שני אלבומים ששאקירה הוציאה פחות משנה שמו "קבעון אורלי ווליום 2", "קבעון אוראלי ווליום 1" יצא לפני חצי שנה והוא כולו בספרדית, כולל בתוכו את La Tortura שהיה להיט ענק! השירים הכי מפורסמים ומצליחים שלה הם רבים... זה התחיל מ Estoy Aqui והמשיך הלאה עם להיטים בספרדית מהדיסק Donde Estan Los Ladrones Si Te Vas, Inevitable , Octavo Dia, Ojos Asi בהמשך יצא האלבום באנגלית Laundry Service אשר כלל בתוכו את Whenever Wherever המוכר לכולנו ועוד להיטים כמו Poem To A Horse, The One, Underneath Your Clothes, Objection! האלבום בספרדית שיצא ביוני Fijacion Oral Vol.1 מכיל שירים טובים כמו La Totura, La Pared, En Tus Pupilas, Obtener Un si וכמובן האלבום החדש שיצא לא מכבר, בהמשך אני אתן קישור בו יהיה אפשר לשמוע את כולו חופשי
מקווה שעזרתי!! ומקווה שימצא חן בעיניך!!

Dulce Maria13

New member
מאיפה אני יכולה לשמוע את השירים

חוץ מהכתובת הזאת? כי עכשיו לא יודעת מה קרה ואני לא מצליחה...

Moor 87

New member
ואיך שכתי את No

הסינגל השני מהאלבום Fijaccion Oral מאוד מרגש

Moor 87

New member
ודיסקוגרפיה...

2006 Oral Fixation, Vol. 2 [Deluxe Edition] 2005 Tortura [Holland CD #1] 2005 Oral Fixation, Vol. 2 2005 Fijación Oral, Vol. 1 [DualDisc] 2005 Fijación Oral, Vol. 1 2004 Live & Off the Record 2004 Laundry Service [Japan] 2002 Laundry Service [Bonus Tracks] 2001 Laundry Service 2000 MTV Unplugged 1998 Dónde Están los Ladrones? 1997 Remixes 1996 Pies Descalzos

El Argentino

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif בגדול את הכל אמר Moor 87

כך שאין לי מה להוסיף! תהנה!

Moor 87

New member
כמובן שלא איכפת

אפילו בכיף
קצת אחווה בפורום.. לילה טוב!! ראיתי אבודים עד עכשיו.. נכון שזה נפלא? מישהו כאן רואה\מכיר?

למעלה