כמה שאלות

mmg22

New member
כמה שאלות

יש לי 2 שאלות: 1. בחוברת של התיאוריה (2005) כתוב שמי שקיבל רישיון לראשונה בחייו חייב נהיגה עם מלווה, ומייד אחרי זה כתוב שמי שקיבל רישיון לפני גיל 17 וחצי חייב במלווה. הגיל של קבלת הרישיון משנה במשהו לעניין המלווה? אם לא - אז למה בכלל מוזכר גיל 17 וחצי? 2. שמעתי שב - 1/1/2006 נכנס חוק של חצי שנה מלווה ותיאוריה עם 60 שאלות. זה נכון שגם נכנס טסט יום וטסט לילה, או שהשינוי הוא רק במלווה ובתיאוריה? אם מישהו יוכל לענות לי זה ממש יעזור...

Gal isr

New member
מנסה לענות על השטות של 2

כמו שאמרתי- זו שטות ואין שום חוק בתכנון כרגע. הכל שמועות. לגבי שאלה 1- בדיוק דיברו על זה פה השבוע (בעצם- אתמול נראה לי). פעם הייתה חובה למלווה, וגם אם נגמרה התקופה שלך, ואתה לא בן 17.5, אתה חייב מלווה עד 17.5. החוק הזה פג מזמן וכרגע יש חובה לשלושה חודשים מלווה בלבד.

Superdror

New member
אמממ

בנוגע לעניין המלווה, כל נהג מחויב ב3 חודשי מלווה, לא משנה באיזה גיל הוא הוציא את רשיונו. אין לי מושג מדוע לא עדכנו זאת בספרי התאוריה וסתם יוצרים בלבול ואי הבנה. 2. טסט יום ולילה, דובר, לא ידוע מתי ואם בכלל. 60 שאלות בתאוריה - הנפצה כנראה.

חזי147

New member
רגע זה הכל שקר?

הבנתי שיהיה 60 שאלות ו10 טעויות וטסט ביום ובלילה זה נכון או לא?

כפי שנאמר

אכן יש שמועות בנוגע לכך,אך אין סימוכין לדבר.על טסט לילה שמעתי שאכן דנים אך לא ידוע על תוצאות כך שהכל בגדר שמועות בינתיים.עם זאת,עדיף לכל המתלבטים למיניהם למהר ולהוציא רשיון כי אין לדעת מה ילד יום בנושא זה.

mmg22

New member
לא הבנתי...

הכל לא נכון? או רק הטסט יום והטסט לילה? נשאר 3 חודשים מלווה והתיאוריה לא משתנה?

Superdror

New member
אוקיי.

כרגע המצב הוא כזה: 1. 3 חודשי מלווה לכל נהג חדש, לא משנה באיזה גיל. 3 חודשים בלבד. 2. 60 שאלות בתאוריה ו10 טעויות - סתם שמועה שמסתובבת לה בארץ כבר כמה שנים. 3. טסט יום וטסט לילה - דיברו על זה, מדברים על זה, לא ידוע מתי זה יקרה ואם בכלל.

mmg22

New member
אני יודע שכרגע זה המצב...

האם דבר אחד מכל השלושה הולך להשתנות ב- 1/1/2006? ואם הכל נשאר אותו דבר - למה לעזאזל כולם מדברים על זה?????? (כולם טורחים להזכיר לי כמה כדאי לי לעבור טסט מהר אם אני לא רוצה להיתקע עם חצי שנה מלווה...)

רן88

New member
שום חוק תעבורתי לא אמור להשתנות

בזמן הקרוב. למה כולם מדברים על זה? חברים שלך מאמינים למקורות שלהם והם נהנים להציק לך.

אוראל1988

New member
בנוב' 04 טסתי לעשות תיאוריה בגלל

השמועות הנ"ל, וכיום, לאחר שנה, שום דבר לא השתנה!

Scarlight

New member
גם אני

רק ב-31/12, ונכשלתי בגלל זה

למעלה