כמה שאלות ...

Noya18

New member
כמה שאלות ...

שלום לכולם!
התחלתי ללמוד נהיגה (הילוכים) בסביבות יוני. אחרי 18 שיעורים החלפתי מורה, מפני שהרגשתי שאני ממש לא מסתדרת עם המורה הקודם שלי... הוא סתם עיכב אותי, לא נתן לי ביטחון, ותיסכל אותי. מאז עברו עוד 25 שיעורים, וטסט פנימי אחד (בו נכשלתי). כמה שאלות לי אליכם: 1. לפני הטסט הפנימי שלי שמעתי סיפורים מחברים על כך שכולם עוברים. לא עוצרים בעצור, עוברים באדום, דורסים ילד... כולם עוברים. אני נכשלתי. ולא הייתי גרועה בכלל, למען האמת. לא היו לי כמעט טעויות, חוץ מפנייה אחת עם תמרור ז"ק, שבה יצאתי מוקדם מדי. אבל- בלמתי את עצמי מוקדם מאוד. אז יכול להיות שבעצם יש בתי ספר שבהם כן עושים טסט פנימי "רציני"? שזו לא רק פרוצדורה? 2. אני חושבת שעיקר הבעיה שלי זה הפחד. אני די פוחדת בשעת הנהיגה, ובגלל זה אני מעדיפה הרבה פעמים לנסוע יותר לאט- ואני יודעת שמכשילים על זה. אז בטסט פהנימי שלי לא נכשלתי על זה, אבל... איך נרגעים? איך משתחררים מהפחד הזה? 3. אני מרגישה שאני כבר ממש מתעכבת. 40 ומשהו שיעורים, בלי שעברתי טסט פנימי אפילו, זה כבר לא כ"כ נורמלי, לא? השאלה שלי היא בעצם- מתי עוברים את הנורמל? ויכול להיות שאני פשוט לא טובה בזה? תודה מראש

adidas88

New member
תשובות

1.כן, גם אני נכשלתי-היה לי את הנהיגה הכי מושלמת בעולם-והוא גם אמר לי....רק הפריע לו שנהגתי מהר מידי (בשבילו) 2. תרגולים-גם אני הייתי כזאת....ועברתי למורה שפשוט העביר לי את זה בהרבה תרגולים 3.אל תדאגי....כולם תמיד באים לפה ב-אני עברתי מעל 40 שיעורים ואני לא רואה טסט באופק. אני ניגשתי לטסט 1 רק אחרי 56 שיעורים-כי לא היה לי בטחון עזבי אותך שטויות אל תתייחסי לאחרים -תשווי אותך לעצמך ולהישגים שלך (אין לך מושג איך הייתי מאושרת כשנכשלתי בפנימי על מהירות מופרזת-אפילו המורה שלי היה בשוק) בהצלחה

לפי מה שאני יודע גם מנסיון אישי שלי

וגם מחברים אז כן, טסט פנימי הוא לרוב רק בשביל הפרוצדורה, לי אישית היה טסט פנימי לא משהו בכלל, אומנם לא עברתי באדום וגם לא דרסתי ילד, אבל עשיתי מספיק שטויות ובכל זאת עברתי אותו וכך זה גם ברוב בתי הפר לפי ששמעתי.כנראה שבבית ספר שאת לומדת כן מקפידים על טסט פנימי לגי הפחד זה פשוט דבר שאת צריכה לעבוד אם עצמך ובסופו של דבר הוא יעלם, כי בתכלס כל אחד פוחד לנהוג בהתחלה(חוץ מכמה יחידי סגולה). ודבר שלישי אין כזה דבר נורמל בשיעורים, יש אנשים שעושים גם מאה לפני שהם עוברים אבל בסוף הם עוברים. אז תרימי ראש ואל תיכנסי לדיכאון מהדברים האלה, זה פשוט לא שווה את זה. ובל מקרב שיהיה לך הצון בהצלחה בהמשך

psill

New member
אל תשווי את עצמך לאחרים....

משהו שהמורה שלי אמר לי- הרבה תלמידים משקרים לחברים שלהם בנוגע במספר השיעורים/טסטים. הוא נתן לי מקרה שבו תלמידה שלו התלוננה בפניו שחברה שלה עברה אחרי 28 שיעורים והיא לא, אז הוא ביקש את שם המורה שלה והתקשר אליו לידה... והמורה של החברה אמר לו שהיא עברה בכלל אחרי 40. אין כזה דבר נורמאל.. כל אחד בקצב שלו... טייק איט איזי

למעלה