כמה שאלות ...
שלום לכולם!
התחלתי ללמוד נהיגה (הילוכים) בסביבות יוני. אחרי 18 שיעורים החלפתי מורה, מפני שהרגשתי שאני ממש לא מסתדרת עם המורה הקודם שלי... הוא סתם עיכב אותי, לא נתן לי ביטחון, ותיסכל אותי. מאז עברו עוד 25 שיעורים, וטסט פנימי אחד (בו נכשלתי). כמה שאלות לי אליכם: 1. לפני הטסט הפנימי שלי שמעתי סיפורים מחברים על כך שכולם עוברים. לא עוצרים בעצור, עוברים באדום, דורסים ילד... כולם עוברים. אני נכשלתי. ולא הייתי גרועה בכלל, למען האמת. לא היו לי כמעט טעויות, חוץ מפנייה אחת עם תמרור ז"ק, שבה יצאתי מוקדם מדי. אבל- בלמתי את עצמי מוקדם מאוד. אז יכול להיות שבעצם יש בתי ספר שבהם כן עושים טסט פנימי "רציני"? שזו לא רק פרוצדורה? 2. אני חושבת שעיקר הבעיה שלי זה הפחד. אני די פוחדת בשעת הנהיגה, ובגלל זה אני מעדיפה הרבה פעמים לנסוע יותר לאט- ואני יודעת שמכשילים על זה. אז בטסט פהנימי שלי לא נכשלתי על זה, אבל... איך נרגעים? איך משתחררים מהפחד הזה? 3. אני מרגישה שאני כבר ממש מתעכבת. 40 ומשהו שיעורים, בלי שעברתי טסט פנימי אפילו, זה כבר לא כ"כ נורמלי, לא? השאלה שלי היא בעצם- מתי עוברים את הנורמל? ויכול להיות שאני פשוט לא טובה בזה? תודה מראש
שלום לכולם!