כמה שאלות..

Wind Dragon

New member
כמה שאלות..

אני לא הייתי קורא לעצמי ממש חדש אבל אני חדש בפורום. בכל מיקרה יש כמה שאלות שמטרידות אותי. בחלום, האם אתה יכול לשנות את הסביבה הויז'ואלית? האם ניתן לחבות גם כאב במהלך החלום הצלול? האם יש שיטה להיתעורר מהחלום מתוך רצון? תודה מראש. דרך אגב, אחלה פרום הוא עזר לי המון, תודה.

קודם כל ברוך הבא לפורום!../images/Emo140.gif

הנה כמה תשובות: 1. אפשר לשנות את הסביבה הויזואלית אך כל זאת תלוי ברמת הצלילות של החלום שלך. 2. עד עכשיו לא חוויתי כאב בחלום צלול\רגיל (חוץ מפעם אחת שבא היה לי כואב במציאות והחלום עשה את הקישור) אבל בעיקרון אי אפשר לחוות כאב. 3.שיטה להתעוררות : פשוט מאוד! לעצום עיניים בחלום ואתה מתעורר.

Wind Dragon

New member
תודה, אבל עדיין,

אני רוצה להיות בטוח. יש מישהו שיודע? ובכל מיקרה תודה על מה שענית.

../images/Emo22.gif או וואי שאלות מצויינות אז ככה

כן כן וכן אתה יכול לשנות את הסביבה הוויזואלית מצידי גם ליערות השחורים בניו זילנד..חח עזוב התפגרתי..
טוב אז כן אתה יכול לשנות ממש כל דבר שאתה רוצה רק צריך להתעמק ברצון ובאמת לרצות שזה יקרה. אממ לגבי הכאב אי אפשר לעשות שום דבר עם זה.. מאוד מצער אני יגיד לך גם למה: הרי בחצלול המוח חושב שזה במציאות אז הוא מפעיל את כל החושים שלו כולל העצבים.. במציאות אתה יכולל גרום לעצמך שלא יכאב לך? לא נראה לי..
ולהתעורר מחצלול- רק תפקוד ותתעורר.. אממ יש כאלה מתעוררים רק מזה שהם חצללו.. ולא נראה לי שתרצה להתעורר
חח בהצלחה לך וגמר חתימה טובה
וברוכים הבאים

Wind Dragon

New member
זה היה בקשר לנושא כאב

שאם יכאב לי משו, אני אדע איך להיתעורר P-:

אה כן אז ברור אתה צריך רק לפקוד ו

עכשיו מתוק כמו שוקו נתן לך עוד עצה מצויינת- לעצום עיניים בחלום

Satyricon

New member
בקשר לשאלה השלישית

זה תלוי בכמה עמוקה השינה שלך... קרה לי הרבה פעמים שידעתי שאני בחלום ולא הצלחתי להתעורר

למעלה