כמה שאלות

כמה שאלות

אממ הנחש שלי יושן כבר מהצהריים ועד עכשיו [21:00] הוא לא התעורר.. ושאני נוגע בו [בלי קשר] הוא קופץ וזה נורא מבהיל :| למה הוא קופץ..ולמה הוא יושן כ"כ הרבה?

הוא קופץ כי אתה...

מבהיל אותו והנחש שלי ישן שבוע ברציפות...אז מהצהריים עד הערב נישמע לי נימנום קל...

אבל אני לא מכאיב או משו אז איך

אני יכול לגשת בלי להפחיד אותו? ואם מישו יכול לתרום כמה טיפים בקשר ליחסים בין אדם לנחש כי אני דיי חדש בעניין. ותודה =]

קח כמה טיפים...

אם תירצה שהנחש יתרגל אליך אתה צריך להחזיק אותו לעיתים קרובות יותר...נניח פעם או פעמיים ביום ואני מניח שבשלב מסויים הוא יתרגל אליך ובעיקר לריח שבך וכך הוא לא יפחד ולא ייבהל,עם מעט סבלנות וזמן הוא יהיה נוח יותר ויותר...הכל בעדינות כמובן,קח בחשבון שנחש זה לא כלב,נחש מריח וריחות מוכרים לא מאיימים,הוא בסך הכול יהיה רגוע עליך ולא מעבר לזה,זאת לא חיה שניקשרת לאדם.

איזה נחש יש לך?

אם הוא ליפני נשל סביר כי הוא יסתתר זמן מה,אם אכל קודם לכן,הוא לוקח את הזמן שלו לעכל...תן מעט פרטים.

אממ

מילק פואבלון..והוא דיי קטן...ולא הוא לא אכל...אניצריך להאכיל אותו רק עוד בערך חצי שבוע.. ד"א הוא נראה בדיוק כמו הנחש בתמונה הזאת >

תגיד שקנית אותו אתמול...

עכשיו תקבל הסבר טוב יותר...1-שבועיים תמעיט מלגוע בו שיתרגל לבית החדש שלו,אל תאכיל אותו בשבועיים הללו,מלבד מים,תן לו מחסה אחד או שניים ושיהיו בגודל כזה שהוא ירגיש את דפנות המחסה כך הוא יקבל ביטחון,תוציא אותו אך ורק למטרת ניקיון שתבוצא מיד לאחר שזיהית אותו עושה קקי,אחת לחודש תחטא את הטרריום באמצאות מטלית טבולה במים עם 5-אחוז אקונומיקה,לאחר מכן תאפשר לטרריום להיתאוורר וזהו,שים קערה קטנה של מים שהנחש יוכל לישתות ולעשות אמבטיה כשיבוא לו ואת המים תחליף כל שלושה ימים שיהיו טריים...לאחר השבועיים תאכיל אותו אחה לשבוע ובכל האכלה אל תיגע בו לפחות 48 שעות וזאת על מנת שיעכל את האוכל ואז תתחיל להחזיק אותו כמה שיותר ויהיה בסדר...

קודם כל תתחדש!

דבר שני, מילקים ידועים בשני דברים. 1. הם מאוד מאוד בישניים. 2. יש להם נטיה לבעיות אכילה. מומלץ בלי קשר לסוג הנחש לספק לו מקום מסתור ולתת לו תקופה של שבועיים להסתגל. בלי להרים אותו להאכיל אותו או לגעת בו.

nevs

New member
טוב...

דבר ראשון, המילק בתמונה אינו מילק פאובלן, אלה מילק סינלואה. דבר שני תתחדש, בחירה מצויינת לדעתי. ממה שאמרו פה עד עכשיו: אכן מומלץ לתת לנחש זמן התאקלמות בלי להציק או להתקרב אליו. מילקים אכן ידועים כפחות רגועים מכרכנים, אבל אפשר להרגיע אותם בקלות. לגבי מה שאמרו פה על זה שידועים כבעלי בעיות אכילה, ללא ספק שטיות במיץ. אומנם יש מקרים שבהם מילקים עושים בעיות לעבור לטרף גדול יותר. אבל נתקלתי בבעיות כאלה אצל זעמנים רבים אחרים, וביניהם גם כרכנים. מילקים במיוחד בייבים (מהמינים שמגיעים לארץ) בדרך כלל לא עושים שום בעיה לקבלת וולדות בארוחות הראשונות, אם נשמרים בתנאים המיועדים. אם כן יתעוררו בעיות בעתיד, נשמח לעזור. נבו

עוד משהו

למה רשמת לו לא להאכיל שבועיים? הרבה אנשים כותבים את זה ואני לא מבין למה,הנחש רעב? תן לו אוכל... לדעתי כמובן. ומהמילקים הם קופצניים מטבעם,אבל זה כיפי

רשמתי לא להאכיל שבועיים בגלל

שהאכלה יכולה ליצור סטרס אצל הנחש ובשבועיים הראשונים מומלץ להמנע מזה. חוץ מזה ששום דבר לא יקרה לו אם הוא לא יאכל שבועיים וגם לא 3 שבועות, באופן חד פעמי לתקופת ההסתגלות.

יש נחשים שיוכלו בכל מצב גם תוך כדי

הליכה. אבל זה עדיין עדיף לתת לנחש כמה ימים להרגע ולהתרגל למקום החדש לפני שמאכילים אותו. כמו שכבר כתבו, אין סיבה למהר לפעמים זה לא יפעל לטובת הנחש.

למעלה