מה המצב..? רציתי לשאול כמה שאלות.. הראשונה לא כ"כ קשורה אבל השאר כן -מה השם של הדיסק האחרון(האחרון אומר הכי חדש) של ג'יימס לאברי סולן דרים ט'יאטר? -המליצו לי על ההרכב הקודם של סולן מאסטרפלאן.. מישהו יודע מה שם ההרכב? טוב ואם בא לכם אז המלצות ללהקות בסגנון מאסטרפלאן.. אני ישמח לשמוע תודה רבה.. איתמר, חבר של שורטי אה וד"א.. אם כתבתי את זה בצורה מעפנה רצח.. סלחו לי אני לא משו בקטע הזה של הפורומים.. יאללה ביי
החלשה, עם המנחה הכונפה שברח לי השם שלה אז,אז, זה אותו דבר, רק עם להקות, בהתחלה היו 10, ועכשיו אנחנו בסיבוב לפני האחרון, כל סיבוב מעיפים להקה עד שמגיעים ל3, ואז בוחרים מי הכי טוב לא כזה קשה
המתופף והגיטריסט היו בהלווין. אני לא יודע מה ההרכב האחרון שיורן היה בו,הוא השתתף בהרבה הרכבים,אולי מילניום,תבדקי במילון מונחים רשום שם עליו. אם כבר מדברים על הסולן המצוין הזה אז תנסי את האלבום המשתוף שלו אם ראסל אלן סולן סימפוני אקס-Allen & Lande - The Battle זה אלבום ענק
הסולן הקודם שלהם, מייקל קיסקה (KISKE) היה (או עדיין? לא זוכר) בהלווין. הסולן הנוכחי היה בהרבה להקות, בעיקר להקות פרוגרסיב.... בקשר להמלצות הדומות למאסטרפלאן אלו אכן האמרפול, הלווין, אדגאי...