כמה שאלות..

כמה שאלות..

מה המצב..? רציתי לשאול כמה שאלות.. הראשונה לא כ"כ קשורה אבל השאר כן:) -מה השם של הדיסק האחרון(האחרון אומר הכי חדש) של ג'יימס לאברי סולן דרים ט'יאטר? -המליצו לי על ההרכב הקודם של סולן מאסטרפלאן.. מישהו יודע מה שם ההרכב? טוב ואם בא לכם אז המלצות ללהקות בסגנון מאסטרפלאן.. אני ישמח לשמוע:) תודה רבה.. איתמר, חבר של שורטי:) אה וד"א.. אם כתבתי את זה בצורה מעפנה רצח.. סלחו לי אני לא משו בקטע הזה של הפורומים.. יאללה ביי

מכירים את המשחק ההוא מהTV? החוליה

החלשה, עם המנחה הכונפה שברח לי השם שלה אז,אז, זה אותו דבר, רק עם להקות, בהתחלה היו 10, ועכשיו אנחנו בסיבוב לפני האחרון, כל סיבוב מעיפים להקה עד שמגיעים ל3, ואז בוחרים מי הכי טוב לא כזה קשה

Swid666

New member
המנחה הכונפה הזאת ../images/Emo3.gif

נראה לי שקוראים לה פנינה דבורין

אין מצב האלווין..

רגע.. מתי הוא היה אחרי "קיפר אוף דה סבן קיס"?(למי יש כוח לכתוב באנגלית) והאמרפול אני מכיר.. תודה:) המממ.. אמרו לי שם אחר בקשר אליו.. אני לא זוכר :\

powermetal1

New member
יורן לאנדה לא היה בהלווין.

המתופף והגיטריסט היו בהלווין. אני לא יודע מה ההרכב האחרון שיורן היה בו,הוא השתתף בהרבה הרכבים,אולי מילניום,תבדקי במילון מונחים רשום שם עליו. אם כבר מדברים על הסולן המצוין הזה אז תנסי את האלבום המשתוף שלו אם ראסל אלן סולן סימפוני אקס-Allen & Lande - The Battle זה אלבום ענק

יש לי עוד שאלה קטנה

שאלה שקשורה לפורום שלכם.. מה זה החוליה החלשה?! אני רואה שם להקות כמו סונטה בליינד גארדיאן והלווין.. ואני לא מבין.

Blade Of Fire

New member
נמ.. נועה חצי צודקת

הסולן הקודם שלהם, מייקל קיסקה (KISKE) היה (או עדיין? לא זוכר) בהלווין. הסולן הנוכחי היה בהרבה להקות, בעיקר להקות פרוגרסיב.... בקשר להמלצות הדומות למאסטרפלאן אלו אכן האמרפול, הלווין, אדגאי...

slallum

New member
הדיסק החדש (והיחיד נראה לי../images/Emo12.gif)

של לאברי הוא Elements Of Persuasion. יש במטאליסט סקירה עליו אם בא לך.

2LIRONOS7

New member
האמת היא שיש לו עוד 2 אלבומים

החדש נחשב לגרוע יותר בהשוואה לשני קודמיו.

2LIRONOS7

New member
שמות האלבומים:

Keep It To Yourself מ-1999 ו-Mullmuzzler מ-2001 נקווה לעוד רבים וטובים

למעלה