כמה שאלות...

LiRs Lullaby

New member
כמה שאלות...

1. האם אפשר לעשות כישוף ללא חפצים או שצריך לפחות קשרים/סמלים בשביל לעזור לתת-מודע? 2. איך פותחים/מטילים מעגל? זה באמת מצריך דמיון מודרך והדמייה של כל מיני להבות או נורות? 3. כמה זמן צריך לעשות את כל המדיטציות ותרגילי ההרפיה והריכוז והזיכרון למיניהם לפני שעושים כישוף אמיתי? ואיזה מין סוג כישוף זה אמור להיות? 4. קראתי במאמר ביקורת על ספר של סקוט קאנינגהאם(עצמת האדמה) שיש כישופים שניתן לשנות את איך שאתה נראה. הועלתה שם השאלה מה עם כל הנשים שרוצות הגדלת חזה...... כי מין הסתם כישוף שכזה עשוי להיות מאוד פופולרי... ואני שואלת אם יש למישהו כישוף שכזה.... אם זה בכלל עובד...
תודות למשיבים

תשובות

1. בעקרון אפשר, והדבר תלוי ברמת מיומנותו של המאג. בכל מקרה, חלק נכבד מהמאגים, ואני אסתכן ואגיד שמדובר ברוב המאגים, מעדיפים להתשמש בעזרים מאחר והתוצאות מדברות בעד עצמן. 2. דמיון מודרך הוא כלי חשוב מאוד בהטלת מעגל. לפחות היכולת ליצור תמונה בראש של המהלכים הרצויים. לגבי הנרות ושאר הכלים - זה תלוי הן בטעם אישי והן במטרות המעגל. איך מטילים מעגל? 3. זה משתנה מאדם לאדם בהתאם לרמת המוכנות שלו. יש שיגידו לך שנה (ויום), יש שיגידו חצי שנה, אני יכול לספר לך שדווקא את הכישוף הראשון שלי ביצעתי בלי קודם לבצע ממש את כל התרגילים. הצלחתי, כנראה די ב"פוקס". מה גם שאז הנחה אותי רצון חזק מאוד, ודה סייע לי להתגבר על הגורמים האחרים. על תרגילים ועוד. 4. אם יש כישוף שכזה? יכול מאוד להיות שיש. התוצאות שלו? שינוי מיידי בעולם הפיזי בטוח אין, אלא אם כן מדובר בסוג מסויים של אשליה. אני אישית מאמין שניתן לשנות, בהדרגה איטית, מאפיינים פיזיים שונים - טרם ניסיתי.

למעלה