כמה שאלות....

כמה שאלות....

אתם מאמינים באופן טוטאלי במה שהקלפים אומרים?... אם הקלפים מראים תשובה שלילית מפורשת לגבי משהו, האם אין סיכוי לשנות את אותו הדבר?... ואם הקלפים הראו כמה שבועות לפני תשובה מסויימת, אבל לאחר שבוע וקצת מישהי אחרת רואה תשובה אחרת, מישהי שאתם סומכים עליה ושאמרה לכם בעבר דברים נכונים, למי תאמינו?.. האם יכול להיות שהקלפים 'התבלבלו' מרוב ששאלו אותם את אותה השאלה בהפרש קצר, או שיכול להיות פשוט שדברים השתנו?.. אשמח מאוד לתשובות.

שלום לך מיוחדת

אני באופן אישי לא מאמינה באופן טוטאלי בקלפים ולו בגלל שאני לא מתייחסת אליהם במובן של הם יאמרו לי את עתידי אלא ממקום שלקבל מהם ייעוץ, הכוונה, אור על מקום חשוך וכיו"ב. בדרכי שלי אם הקלפים אומרים לי לא אז אני בד"כ אקבל את ההמלצה שלהם - הרי פניתי אל הקלפים כדי לקבל עצה ומכאן שבד"כ אבחר לקבל את העצה. האם יש סיכוי לשנות את הדבר? בהחלט כן ! הכל צפוי (מה שהקלפים אומרים) והרשות נתונה - מה שאת בוחרת לעשות את כותבת - "ואם הקלפים הראו כמה שבועות לפני תשובה מסויימת, אבל לאחר שבוע וקצת מישהי אחרת רואה תשובה אחרת," אני חושבת שכאן יש בעיתיות מסוימת (ואני אשמח לקרוא את דעתם של חברי הפורום בנושא) כיוון שאם לפני מס' שבועות קיבלת תשובה מסוימת מדוע לשאול שוב ועוד אצל מישהי אחרת ? השאלה היא אם התשובה שקיבלת היתה ברורה או שמא התשובה שלא רצית בה. אם התשובה היתה ברורה ולא נשאה חן בעיניך אין כאן לדרכי מקום לשאול שוב אלא כאן נכנס "הרשות נתונה". בחירה שלך מה לעשות עם המידע ואיך להשתמש בו. אני ממליצה לך יותר מכל ולפני הכל - להאמין בעצמך. במה שאת מרגישה, במה שאת חושבת ובמה שאת רוצה.

נניח ש......

לא פנית לקלפים אלא לאדם כלשהו שאת סומכת עליו. ותשובתו לא סיפקה אותך, אם תפני אליו שוב ותסבירי לו שתשובתו אינה מספקת הוא יוכל לתת לך עיצה נוספת או אחרת בהתאם להנחיותיך. אני מתיחס לקלפים שלי כאל יועצים וחברים טובים מאוד. אני לא מתיחס אליהם כאל דבר אלוהים חיים. וכמו כל השואלים גם אני מתמיד לא להקשיב להם.חחחחחחחחחח
לכן הם צודקים יותר ממני ואני קובע את גורלי. אוהב מיקי

ורד 34

New member
מסכימה עם אוסנת ומיקי

יש בקלפים ידע רב. הם יודעים ומכוונים ומיעצים. הם עולמות קטנים בגודל וגדולים בידע. כל מה שאת צריכה זה להוציא את הידע ולדעת איך להישתמש בו. לדעת איך לשנות ואיך להיעזר בהם. אני יודעת שכאשר לי הם אומרים שתהיה לי תקופה קשה. אני אוגרת אוכל וכוחות להיתגבר על המכות. כך אני נעזרת בהם, וכך הם תומכים בי.

רשף כשף

New member
"הכל צפוי והרשות נתונה" אמרו חז"ל

אני מאמצת את האימרה הזו אל ליבי ומוסיפה: ניתן לצפות את האפשרות הכי סבירה אליה מכוונת דרכך כעת, ברגע זה ("הכל צפוי"). לאחר שאת מקבלת יידע מן הקלפים, הינך עומדת בפני החלטה- האם לאמץ את עצות הקלפים ולפעול על פיהן או שמא להמשיך ללכת באותה הדרך שבה הלכת לפני ששמעת מה יש לקלפים לומר לך ("הרשות נתונה")? התשובה שלי היא- לאחר שקיבלת ידע מן הקלפים, השתנה האיזון העדין שכיוון את עולמך, וגם מבלי לדעת, כל החלטה שתקחי תהא מבוססת על הידע הנוסף העומד לרשותך. הרשות נתונה לך כיצד לפעול, ויש בהחלט באפשרותך לשנות את המאזן לטובת דרך אחרת. לאחר שבוע, מששקלת את דרכייך, לפתע נפתחה בפנייך דרך חדשה שלא ידעכת קודם על קיומה. הקלפים לא התבלבלו, אך את הפכת להיות יותר מבולבלת ופחות בטוחה משהיית קודם לפריסה הראשונה. באינפיניטי גליון ספטמבר, יתפרסם מאמרו של שגיא מנדלבוים על נכונותן של פריסות עוקבות, ובו תוכלי לקרוא מדוע מומלץ לפרוס רק פעם אחת...

תגובה...

היי. מה שאני התכוונתי אליו, זה כשהקלפים נותנים תשובה חד משמעית. לדוגמא, אם שאלתי מישהי אם אני והאקס שלי נחזור להיות ביחד, והיא ראתה שלא, ושיש בעיה, אז האם בעצם הקלפים רואים כאן את העתיד ואין יכולת לשנות אותו, או מה?.. כי הרי אין כאן ייעוץ של ממש. הקלפים נתנו לי תשובה מסויימת, שהיא חד משמעית, ואני אמורה לקבל אותה, כי זה הגורל. זאת בעצם השאלה שלי.... האם זה אכן הגורל, שלא ניהיה יותר ביחד גם אם אני כן הייתי רוצה, או שיש משהו שביכולתי לעשות. ובקשר לזה ששאלתי פעמיים...בפעם הראשונה, אני הייתי אצל בחורה צעירה שפותחת בקלפים בתור תחביב, ואני לא בטוחה עד כמה היא ממש יודעת לפרש את הקלפים. היא נתנה לי תשובה מסויימת שמבחינתי דווקא טובה, התשובה הייתה חיובית. אבל 10 ימים לאחר מכן אני התקשרתי אל אשה שפותחת בקלפים, שכבר הייתי אצלה בעבר והיא אמרה לי דברים שהתגשמו ואני ממש סומכת עליה ועל היכולות שלה, והיא נתנה לי תשובה חד משמעית שלילית לגבי השאלה ששאלתי. אז, אני באמת לא יודעת מהלחשוב. יכול להיות שהתנהגתי בצורה מסויימת או עשיתי דברים מסויימים, מהרגע ששאלתי את הראשונה ועד הרגע ששאלתי את השנייה, שגרם לדברים להשתנות?.. או שאולי היא פשוט לא ראתה ממש נכון?... מכאן נובעת תחושת הבלבול שלי.

רשף כשף

New member
לדעתי

הבלבול אינו נובע דווקא משתי תשובות שונות, שתי הקוראות יכלו לראות דברים שונים ואף מנוגדים שיכולים להשלים זה את זה. הבלבול נובע מכך שהרגשת צורך לאמת את התשובה, מחוסר הבטחון שלך, מהבלבול הראשוני שבו הגעת אל הפריסה הראשונה. הקריאה נכונה לזמן ולמקום שבו נערכה, ולכן יש סיכוי לתשובות מנוגדות לאחר שהפנמת את התשובה הראשונה. אני ממליצה: 1. לא לתת לקלפים לקבוע לך- לא לשאול שאלות של "כן ולא" אלא שאלות שבהן הרשות נתונה בידייך לשנות כמו- "מה עלי לעשות בכדי..." 2. לא להתייחס לתשובות הקלפי כתורה מסיני, גם תשובה חד משמעית צריךלקחת בפרופורציה הנכונה, אחרי הכל מדובר "רק" בחתיכות קרטון צבועות...

אני בהחלט מסכימה עם חלק מהדברים

של רשף..גם אני חושבת שהבעיה נוצרה ממך מהשאלה ששאלת את כל כך רוצה לקבל תשובה חיובית..ויחד עם זה כששאלת את הבחורה שאת סומכת עליה והיא נתנה לך תשובה שלילית זה גרם לחוסר בטחון שלך.. אני מתייחסת לקלפים מאד ברצינות ובעיקר עם הקלפים של הארקנה הבכירה, אני מאד מאמינה "כי זה מה יהיה"וגם בקלפים יש קלפים שמייעצים לך מה לעשות ומה לא לעשות...מנסיון אני אומרת לך שאפשר ממש לראות אם יש סיכוי שתחזרו או לא...בסוגריים אני חייבת לומר לך שאני באופן אישי לא אוהבת שאלות כאלה,,כי מנסיון אני תמיד רואה שצריך להמשיך הלאה ולא לבזבז אנרגיה על דברים שניגמרו,,(אחרי הכל זה לא סתם נגמר) בהצלחה

קראתי שוב את דברייך ושמתי לב

לכך שבעצם הבחורה שפתחה לך בקלפים אינה מקצועית אלא עוסקת בכך כתחביב ותו לא ואת בעצמך אינך יודעת עד כמה היא ממש יודעת לפרש את הקלפים. לדעתי את צריכה לעשות חשבון עם עצמך. האם ללכת בדרכה של הלא מקצועית אשר נתנ לך את התשובה שאת רצית או ללכת בדרכה של המקצועית אשר כבר הוכיחה את עצמה בעבר עבורך אבל נתנה לך תשובה שלא כל כך רצית לשמוע. אבל יתרה מכך והכי חשוב - לכי עם הלב שלך. עם מה שאת רוצה ועם מה שאת מבקשת לעצמך.

העניין הוא...

שלמרות שהיא לא מקצועית, היא דווקא אמרה לי דברים מסויימים שכן היו נכונים. אז ככה שאני לא כל כך יודעת מה לחשוב... האמת שבהתחלה שאלתי אותה אם נחזור, והיא אמרה לי שכן, ואחרי זה היא הסתכלה וראתה שמבחינת הבנזוג זה נתק מוחלט, ואם נחזור אז זה הייה ביוזמתי, אבל הוא לא יסרב לי.... והאישה שבעבר אמרה לי דבריםנכונים, ושהתקשרתי אליה לאחר 10 ימים הסתכלה וראתה שלא, שיש בעיה גדולה ולא. הייתי רוצה להאמין למה שהראשונה אמרה, אבל אני לא יודעת..

TaPanta

New member
כן אני מאמין באופן טוטאלי (אם אפשר

לקרוא לזה כך) ברלפי הטארות, הסיבה העיקרית שלפחות באופן שאני קורא את הקלפים לא קיים כזה דבר של משהו שלא ניתן לשנות יותר מכך, שום דבר בפתיחה שקשורה לעתיד עדיין לא קרה כדאי שנצטרך לשנות אותו :> אם כבר פתחתי על עתיד... הקלפים לא מתבלבלים :> אנחנו כן, בזמן האחרון למשל אני מרגיש שאני משליך מעולמי שלי על האנשים שאני פותח להם וזה לדעתי חטא נורא - תקופת משבר קטנה שעליי לעבור מישהו יכול לעזור לי בעניין הזה דרך אגב? אשמח לשמוע עצות תודה :>

למעלה