כמה שאלות...

YAFITUT

New member
כמה שאלות...

בקשר לציוד לטירונות 1. בקשר לנעליים בצבא- אני צריכה לקנות גם נעלי צבא שחורות וגם נעלי ספורט שחורות? 2. כמה חולצות לבנות (ירוקות) וגרביים אני צריכה לקנות?ואיזה חולצות (גופיות סבא/ חולצות עם שרוול/...)? תודה מראש....

hilaf18

New member
את צריכה נעלים שחורות ונעלי ספורט

למד"ס אבל את יכולה לקנות נעלי ספורט שיהיו שחורות ולר תיצטרכי לסחוב שני זוגות נעליים בקשר לחולצות אז לדעתי אני מתגייסת ב23.8 וקניתי גופיות סבא לבנות וכמה חולצות לבנות עם שרוול קצר מה שיותר נוח לך

רק נעלי ספורט שחורות!!

אין טעם לעוד זוג ..ואם לא תביאי ספורט שחורות יתנו לך תנעלי בנים המגפיים האלה וזה כבד מוות ללכת איתם.

edenini887

New member
זה לא מגעיל....

לחזור הבייתה על א' עם הנעליים המגעילות של כל השבוע??

../images/Emo104.gif מה מגעיל בזה...?

אם תתעקשי (וגם אם לא) הצבא ידאג שתגרמי לעצמך להיות מדוגמת שכבר יגעיל אותך להיות נקיה.

אלונה 11

New member
הילה, לאן את מתגייסת?

אהה.. ואני מתגייסת לחמדריכת שיריון ואני קונה נעלי מגב שחורות ומביאה נעלי ספורט רגילות... גם ככה הבנתי שבטירונות אני חייבת להיות עם נעליים צבאיות, לא?

hilaf18

New member
אני מתגייסת לכלל צהלי אני חושבת שמי

שמקבל נעליים צבאיות בטירונות הוא מי שלא מביא נלעיים שחורות תיקניות

YAFITUT

New member
גם אני אמורה להתגייס בתאריך הזה...

לאן את מתגייסת? ונעלי הספורט חייבות להיות שחורות???

rodeo_girl

New member
לא נכון!!

יש לי חברה בצבא כרגע והיא אמרה שכולם במד"ס עם נעלי ספורט לא שחורות

a n n a18

New member
....

במד"ס אפשר להיות עם איזה נעליים שרוצים מצידם אפילו בצבע כתום (נגד ההתנתקות...) אבל בטירונות עצמה את חייבת להיות עם נעלי ספורט שחורות.

אגב מישהי כאן באמת היתה בטירונות

ויכולה להגיד שזוג נעליים אחד מספיק? יעני נעלי ספורט שחורות וזהו?

אממ

חברים שעברו טירונות אמרו לי זוג אחד מספיק אבל שיהיו חזקות - שלא יתפרקו מהר ושיהיו נוחות עדיפות לאורטופדיות (לכו על איזה ריבוק)

YAFITUT

New member
זה גופיות לבנות, אולי את מכירה אותן

בשם גופיות פשע...זה לא חצי שרוול זה גופיה כמו שהבנים לובשים מתחת לבגדים... בכל מקרה כמה כאלו צריך?

למעלה