כמה שאלות...

ghony

New member
כמה שאלות...

אני אומר מראש שייתכן שהשאלות פה יהיו כמה ספוילרים לאנשים פה...בייחוד כאלה שלא ראו את כל DB.... 1)למה לעזאזל בסאגת האנדרואידים לוחמי הזי לא התאמנו פשו בחדר הנשמה והזמן וככה היו משיגים 5 שנות אימון במקום 3? 2)בעתיד של טראנקס,למה פשוט לא החזירו את גוקו עם כדורי הדרגון בול? 3)שגוקו מתאבד עם ראדיץ,פיקורו אומר שקאמי העלים את הגופה של גוקו וקרירין שואל מיזה קאמי,WTH,הרי קרירין ראה ואף דיבר עם קאמי בDB (הטקאנצ'י בודוקאי ה23) 4)בסוף GT,יש עוד אנשים שחיים מהעונות הקודמות חוץ מפאן-רושי ובאבא,ששניהם שתו שיקוי שנותן להם חיי נצח (כלומר הם לא יכולים למות מזקנה) והצב של רושי,שאמר פעם שהוא יכול לחיות 10000 שנה. 5)באיזה פרקים גוקו התאמן בחדר הנשמה והזמן בDB? ראיתי בכמה אתרים שהוא התאמן שמה בסאגת פיקורו דאמורה,אבל ראיתי את כל הפרקים של העונה ולא היה שמה שום אימון שמה :X 6)האם אני היחיד שחושב שהדבר היחיד שטוב בGT זה השיר פתיחה וזהו? 7)איך פיקורו דאמורה היה יכול להרוג את שנרון שגוגטה סס4 לא היה יכול להרוג אותו? 8)איך מר פופו יכול לאכול אגוזים אם יש לו שן אחת? :S 9)באבא הראתה לגוקו את העתיד בסוף DB,אז למה הוא היה מופתע מכל דבר? 10)למה לעזאזל שקרירין מת בDB גוקו לא הפך לסופר סאיין? :X תודה לעוזרים,סורי על העומס

segev1989

New member
תשובות.... כי מישהו חייב לנסות להחי

להחיות את הפורום פה: למה לעזאזל בסאגת האנדרואידים לוחמי הזי לא התאמנו פשו בחדר הנשמה והזמן וככה היו משיגים 5 שנות אימון במקום 3? כי השייהיה שם מעייפת ומוצאיה הרבה אנרגיה אז הם העדיפו לנוח ולצבור אנרגיה מאשר להיות בעלי יותר כוח אבל גמורים מאייפות )בעתיד של טראנקס,למה פשוט לא החזירו את גוקו עם כדורי הדרגון בול? :כי הם הרגו את פיקורו וכשפיקורו מת אז הכדורים מתים איתו ? 3)שגוקו מתאבד עם ראדיץ,פיקורו אומר שקאמי העלים את הגופה של גוקו וקרירין שואל מיזה קאמי,WTH,הרי קרירין ראה ואף דיבר עם קאמי בDB (הטקאנצ'י בודוקאי ה23) :זה כנראהע בא בשביל להראות לחבר'ה שעוד לא ראו את דרגון בול בטח הם יסבירו את זה בכך שהוא שכח מיזה 4)בסוף GT,יש עוד אנשים שחיים מהעונות הקודמות חוץ מפאן-רושי ובאבא,ששניהם שתו שיקוי שנותן להם חיי נצח (כלומר הם לא יכולים למות מזקנה) והצב של רושי,שאמר פעם שהוא יכול לחיות 10000 שנה:גוקו לא? ראו אותו בסוף )באיזה פרקים גוקו התאמן בחדר הנשמה והזמן בDB? ראיתי בכמה אתרים שהוא התאמן שמה בסאגת פיקורו דאמורה,אבל ראיתי את כל הפרקים של העונה ולא היה שמה שום אימון שמה:אין לי מושג X 6)האם אני היחיד שחושב שהדבר היחיד שטוב בGT זה השיר פתיחה וזהו? כה... לא סתם, בטח יש עוד מישהו שיסכים איתך בזה 7)איך פיקורו דאמורה היה יכול להרוג את שנרון שגוגטה סס4 לא היה יכול להרוג אותו? : לא זוכר ראיתי את הסרטים של דרגון בול מלפני שנים ואני לא זוכר מהם הרבה )איך מר פופו יכול לאכול אגוזים אם יש לו שן אחת?: שן חזקה במיוחד S 9)באבא הראתה לגוקו את העתיד בסוף DB,אז למה הוא היה מופתע מכל דבר? :עוד לא הגעתי לסוף של דרגון בול כשאני יגיע אני ינסה לענות לך על זה )למה לעזאזל שקרירין מת בDB גוקו לא הפך לסופר סאיין? :X תודה לעוזרים,סורי על העומס : כי גוקן עוד לא היה מספיק חזק בשביל להפוף לס"ס באותה התקופה

dekel555

New member
כמה דברים...

בשאלה 7 היא על דרגון בול ג'י טי לא על הסרטים ותאמת אני לא יודע את התשובה עליה ובקשר ל6 לא,אתה לא היחיד יש הרבה שממש לא אוהבים את GT אבל אני לא מכיר בן אדם אחד שלא אוהב את השיר פתיחה!

gokussj2

New member
הנה

1.דבר ראשון אפשר לקבל שם רק שנתיים אימון , כל יום שם שווה לשנה כמו שאתה כבר יודע וכל אחד יכול להיכנס מקסימום ל-48 שעות שזה יומיים , דבר שני לשאלה למה בכל זאת הם לא התאמנו מההתחלה שם , פשוט כי גוקו ידע שהם יצטרכו את החדר הזה מתישהו למשהו יותר רציני והוא אמר לעצמו אם נבזבז את היומיים אימון בחדר אז יהיה חבל , מה גם שהוא היה בטוח שהם יוכלו לנצח את האנשדרואידים רק מאימון רגיל 2.יש שתי סיבות אחת היא שפיקולו נהרג ע"י האנדרואידים והכדורים של כדור הארץ כבר לא קיימים , הסיבה השניה היא שגוקו מת מוות טבעי ולא נהרג ע"י מישהו והכדורים לא יכולים להחזיר מישהו שמת מוות טבעי זאת גם הסיבה שאף אחד לא נסע לנאמק כדי להחזיר אותו למשל 3. הכל תלוי בדיבוב ביפנית אני בטוח שזה לא מה שקרילין שואל , באנגלית אני יודע שהוא אומר משהו כמו "וואו זה השומר של כדור הארץ נכון?" , הטקסט משתנה מדיבוב לדיבוב 4. בסוף gt כביכול אף אחד לא חי חוץ מפאן, גם לא רושי ובאבא כלומר זה לא ידוע מה קרה איתם כי לא מראים אותם אבל אני בגישה של לא לקחת את gt ברצינות כי זאת עונה שפשוט הורסת את העלילה לגמרי מבחינתי היא לא שייכת לשתי העונות הראשונות 5.דבר ראשון אומרים דיימאו(daimao) ולא דאמורה הרי דרגון בול נוצרה לפני שחשבו בכלל על הרעיון של חדר הנשמה והזמן אז לאחר שעשו את דרגון בול זי אז כביכול נאמר שבשלוש שנים שגוקו התאמן אצל קאמי אז מתישהו בזמן הזה הוא התאמן בחדר במשך חודש בלבד ( כל השלוש שנים לא נראות בסידרה , יש פרק של מעבר ישיר מגוקו שמתאמן אצל קאמי ובמקביל השאר מתאמנים ביערות ואז פרק אחרי ישר רואים כבר את הטורניר) (להזכיר עוד דבר , העובדה שנאמר שגוקו התאמן שם רק חודש נתנה אפשרות גם לבנות את העלילה ככה שגוקו יכל להתאמן שם אח"כ במשך כמעט שנתיים) 6.אתה לא לבד , אני חושב בדיוק אותו דבר וחבל שהסידרה הזאת נוצרה אי פעם , פשוט מבזה את העונות הקודמות שהיו מצויינות 7.טוב לשאלה הזאת נזכיר דבר ראשון שזה כבר נכנס לעלילה של gt שכמו שהזכרתי למעלה אין לקחת אותה ברצינות רבה , עכשיו ננסה להסביר בצורה פשוטה , דבר ראשון הכוח של הדרקון תלוי בכוח של מי שיצר אותו , כשפיקולו דיימאו הרג את שנרון קאמי היה כבר ממש חלש יחסית לפיקולו , מה גם שפיקולו הוא חלק מקאמי והוא גם קשור לדרקון אז הגיוני שכוחו של פיקולו יהיה חזק מהדרקון , דבר שני אומגה שנרון ב-gt הוא האנרגיה הרעה של הכדורים וכבר למדנו בעבר שאנרגיה רעה של משהו הרבה יותר חזקה במקרים מסויימים מהאנרגיה הטובה , שנרון הרגיל הוא האנרגיה הטובה ככה שמדובר בשני יצורים שונים 8.מה חשבת שיש לו לעשות שם למעלה עם קאמי במשך שנים חוץ מלהתאמן באכילת אגוזים עם שן אחת :) 9.היא הראתה לו את העתיד הקרוב יותר לא , כנראה לא הגיעה עד לזמן שראדיץ הגיע 10.כדי להפוך לסופר סייאן לא מספיק רק כעס נוראי אלא גם מינימום מסויים של רמת אנרגיה גוקו הגיע למינימום הזה רק בנאמק , ודבר שני שהוא הרבה יותר חשוב , כשנעשתה עונת דרגון בול עוד לא חשבו בכלל על הרעיון של הסופר סייאן

ghony

New member
תודה...

הממ אבל סביר להניח ששנתיים אימון היו נותנות לטראנקס ולוג'טה להגיע לאולטרה כבר אז...ואז ב3 שנים אם היו מגיעים כבר לSSJ2 אפילו ואם אני זוכר נכון פיקורו מת רק חצי שנה אחרי שגוקו מת,מחלת לב זה לא נשמע ממש כמו מוות טבעי בייחוד לא שגוקו היה בערך רק בן 24-26 שהוא מת מזה (בDBZ הוא בן 22 בהתחלה,השנה שהוא מת לא נספרת,עוד שנה על נאמק ואד שהוא חזר-בן 24 ועוד אולי 3 שנים אז בן 27) ואם אני זוכ רנכון כדורי נאמק יכולחם להחזיר אדם שמת טבעי (הם יותר חזקים בהתחלה) והיה בערך חצי שנה מרווח עד שהאנדרואידים באו כך שבזמן הזה היו יכולים לאסוף את כדורים :X וFFS אם פאן שרדה 100 שנה (למה היא לא התפגרה בספיישל GT :'<) אז ברור שבאבא ומאסטר רושי שידוע כבר ממזמן שהם לא יכולים למות מוות טבעי שורדים את כל ה100 שנים האלה למשל מי שלא ידע שגוקו נולד רושי היה בן 307...וכבר הזכירו כמה פעמים על דברים שקרו לפני כמה מאות והיו עם רושי..אלא אם כן אויב שהיה על כדה"א בזמן שגוקו נעלם הרג אותם,למרות שלא נראה לי הגיוני שמפלצת תהרוג את באבא (היא לא מתה כל העונות וכמו כן יש לה קשרים עם עולם המתים) כמו כן שאפשר לעשות סדרת המשך על מה שקרה ב100 שנה האלה (כל עוד פאן לא תהיה שמה יש לסדרה פוטנציאל) אמנם אנרגיה שלילית לרוב יותר חזקה..אבל עדיין...חלקאמי יש בערך רמת כוח של 200 (בתחילת DBZ לגוקו היה רק איזה 400 אז בערך זאת הרמה של קאמי ע"פ חשיבה) אבל אומגה שנרון חזק פי כמה מאות מלינוים ממנו :S אממ ואם אני לא טועה DBZ תוכננה רק עד אחרי הקרב עם פאריז ובDB אמרו להתראות בסדרת ההמשך DBZ כלומר היה תרעיון של SSJ כנראה

למעלה