כמה שאלות

Artoo Detoo

New member
כמה שאלות

- העור של הג'וקר לבן או שזה איפור, ואם זה העור שלו איך הוא הפך לכזה? - מי סופרגירל בשביל סופרמן? איך בכלל יש לה כוחות? - הרייצ'ל הזאת מבאטמן בגינס, הופיעה גם בקומיקסים? - כמה חוברות יש ל-human torch? יש לי רק 6, יש המשך או שזה הכל?

Aeon

New member
תשובות

אני יודעת הרבה על באטמן על השאר אני לא כל כך בקיאה, 1. העור של הגוקר אכן לבן וזה קרה עקב תאונה של נפילה לתוך חומר כימי. 2.אני חושבת שסופר גירל היא הבת דודה שלו... אני לא בטוחה... כנ"ל לגבי הכוחות שלה. 3. ריצ"ל לא מופיעה בחוברות הקומיקס אולי בחוברות האחרונות (של הזמן הזה עקב יציאת הסרט) אבל היא בהחלט לא דמות ידועה בקרב החוברות... 4.יש פה מישהו שקרה לעצמו The Human Torch למה שלא תשאל אותו בקשר לחוברות?

vaiu

New member
נצל"ש באטמן מתחיל!!!

ראיתי אתמול את הסרט! אף פעם לא אהבתי את באטמן, אבל בהחלט אהבתי את הסרט ואת באטמן איך שהוא בסרט!!! ו... קליין הזה, או איך שלא קוראים לו, מה השם של השחקן? אני מ-ת עליו! ("דחליל!") >>>_____<<<

Evil Beast

New member
אץה מדבר על השחקן של הדחליל?

סיליאן מרפי. ובאטמן זה כריסטיאן בייל. בכלל, זה הסרט הכי טוב, לדעתי, זה שם דגש על באטמו האפל, ולא באטמן המצועצע מהסרטים הקודמים. הסרט הראשון והאחרון, הכי טובים.

orange666

New member
גם אני חושבת ככה...

הרי זה מה שמיוחד בבאטמן, בסופו של דבר. בגלל זה אני לא מאוד אוהבת את הסדרה המצוירת, היא לא שמה דגש על זה.

Evil Beast

New member
זה מה שאני אוהב בבאטמן.

הוא לא מצועצע כמו סםיידרמן, או סופרמן. הוא לא קליל כזה, הומוריסטי. זה סיפור אפל וכבד. אמנם לא כמו קומיקסים לא מיין סטרימים שאני לא מכיר, אבל מספיק טוב בשבילי
.

The Human Torch

New member
אנסה לעזור...

הג'וקר הפך למה שאנחנו מכירים ואוהבים בתאונה. הוא פרץ לאיזשהו מפעל וכשבאטמן עמד לתפוס אותו הוא קפץ לתוך מכל עם חומר כימי שהפך לו את העור ללבן, את השיער לירוק ויצר לו שפתיים אדומות מחויכות. סופרגירל היא בדיוק כמו סופרמן, אותם כוחות ואותו שטיק. היא בת דודה של סופרמן והיא הגיעה מקריפטונייט כמוהו, מן הסתם. רייצ'ל מבאטמן בגינס לא קיימת בקומיקס, היא הומצאה בשביל הסרט הספציפי הזה. בהנחה שאתה מתכוון להרצה של היומן טורצ' משנת 2003[לא יכול לחשוב על אחרת] יש בה 12 חוברות.

vaiu

New member
איזה מיחזור...

בדיוק מה שקרה לג'וקר קרה גם לטונגסטון או איך שלא קוראים לו (הזה מספיידרמן שעובד בשביל סילברמן, והיה חבר ילדות של רובי)

אופטיפ

New member
נענה לך קראתי את הקומיקסים

לפני שאני עונה, אנשושים, אם אתם לא יודעים אל תענו. זה מבלבל ומעצבן. אחר שישאלו את הבחור הוא יענה תשובות שגויות וזה פוגע בידיעה של האנשים. כמו שענו מקדום, העור של הג'וקר הפך לבן כאשר הוא נפל באמת לחומר כימי אחרי המעד כי באטמן התקרב (מי שרוצה ללמוד למה הג'וקר הוא ג'וקר, שיקנה את החוברת THE KILLING JOKE חובה) יש כמה סופרגירל אחת שהיא חייזרית מהכוכב של סופרמן עצמו והיא באמת בת דודה שלו, ואחת מכדור הארץ שעליה אני לא יודע הרבה. הכוחות שלה כמו של סופרמן בגלל הכח הסולרי של השמש, משהו מסובך. אני לא יודע על רייצ'ל, ומאד לא נראה לי שהיא הופיעה בקומיקס אבל אל תתפסו אותי במילה. נראה לי מה שאתה קנית בקומיקס היא מיני של הלפיד האנושי, מיני זה אומר רק שש/חמש/שמונה חוברות שיוצאות זו אחר זו ואין להם המשך. אתה יכול אבל לקנות חוברות של ספיידרמן ושל הלפיד האנושי, החוברות בינתיים ממשיכה ולא תעצר.

Artoo Detoo

New member
לא, קניתי ווליום של הראשונים

זה שג'וני פוגש את המייק סטורם הזה ושורף אותו בטעות... אני מקווה שבסרט הבא של באטמן הג'וקר יהרוג את רייצ'ל הזאת, היא מעצבנת... אני מקווה שבסרט הבא ישימו את הג'וקר ואת הארלי קווין. כמה חוברות יש בינתיים לקילינג ג'וק? אה, ורק לידיעתכם.. חלק מהדברים בספיידרמן לקוחים בהשראת באטמן (אני לא מנסה להשמיץ את ספיידרמן, אני דווקא חולה עליו), תנסו להשוות בעצמכם. תראו שאני צודק (אפילו קראתי ראיון עם סטן לי שהוא אמר שלפני שהתחיל את ספיידרמן הוא היה מושפע קצת מבאטמן, בוגד במארוול?)

The Human Torch

New member
מה הטעם לכתוב הודעה שלמה...

שכמעט זהה לחלוטין להודעה שאני כתבתי רק עם טעויות?

The Human Torch

New member
12 לסדרה של הטורצ'...

אם התכוונת לקילינג ג'וק זה רק חוברת אחת, כמדומני.

Artoo Detoo

New member
תודה רבה

קראתי את הווליום הראשון של טורצ' (1-6) חוברות נחמדות, האומנות מיוחדת. וגם העלילה. זה סגנון שונה משאר החוברות של מארוול.

למעלה