כמה שאלות

טיטניום

New member
כמה שאלות

1. יש תוכנה פחות מעצבנת מאייטונז אם יותר אפשריות? 2. איך אני מתקין עברית הרי בטוח יש פה מישהו שעשה את זה 3. אפשר להכניס גם טקסט בעברית אמ מותקנת עברית? תודה מראש

Mactrix

New member
תשובות...

1. אם אני זוכר טוב אז יש לך את Sound Jam עם המספר הסיראלי. ותיבדוק אם קיבלת את זה בדיסק של האייפוד (פעם זה היה ככה היום אני לא בטוח). 2. ידע טוענים שאי אפשר, זה תלוי באפל העולמית והם מודעים לכך (אולי פשוט לא איכפת להם). בכל מקרה עם תצליח לארגן עברית תודיע גם לי אני ישמח. 3. אתה מכניס את הטקסט לסיפריה של הNotes בתוך האייפוד כדי לקרוא אותה דרך הExtras מהמסך של האייפוד רק בסוג קובץ: txt !!!!! ולא, לא הצלחתי שזה יופיע בעברית.

chty

New member
בנוגע לעברית...

טוב אז ככה... יש תוכנה אשר מוסיפה עברית לאיי פוד... אשר בנה איש אחד לבד... (4 ימים עבד על זה....) אבל מכיוון שלא אפל עשתה את זה , אז זה כאילו מופץ באופן "פירטי" אך זה עובד... (לי יש...) בידע טוענים שיש באג אשר מחליף את אותיות האנגלית... (לא נכון!!) קיצר.. יש עצומה אשר חותמים שם בשביל שאפל יעשו תוכנת שתעשה עברית באופן רשמי! אם תרצה את הקישור בנוגע לעברית והכל... (יש שם מדריך מפורט והכל..) תגיב פה.. אני יביא לך...

chty

New member
קבלו אותה!!

(צריך להרשם לאתר בשביל ליראות את המדריכים ולהיכנס לכל האפשרויות באתר... אני מבקש מכולם לחתום!! ובנוגע לאתר שיש בו את העברית.. זה אתר ששווה אלף מילים... יש שם גם עזרה תכנית והכל.. כמו פה קיצר... אבל אני יגיד את האמת.. שני הפורומים האלה בנוגע לאיי פוד..... הם הטובים בארץ!

chty

New member
ושכחתי משהו!! להיכנס!!

שאתם שמים את העברית.. זה מבטל את האחריות... הבחירה בידיים שלכם.. ואף אחד לא אחראי לנזק אשר יגרם.... וגם כך בנוגע לאיבוד האחריות...

למעלה