כמה שאלות...

10nircohen

New member
כמה שאלות...

1. באיזה עונה ופרק נתקעים ג'ק וקרטר באנטארטיקה??? 2. באיזה פרק ועונה מופיע אנוביס? 3. ומישהו אולי ייתן לי קצת הסבר על הכוכב אבידוס שלא הצלחתי להבין מה הוא ואיך הוא מתקשר לכל הסדרה בעונות האחרונות...

Tollan

New member
תשובות

1. ג'ק וקרטר נתקעים באנטארטיקה בפרק 17 של עונה 1 Solitudes 3. אבידוס הוא הכוכב הראשון, בעצם, שעם השער שלו הצליחו להשיג נעילה מכדור הארץ. בהתחלה (בסרט, כלומר) חשבו שהשער מוביל רק לאבידוס. ג'ק וצוות שבא איתו דרך השער לשם היו אמורים לפוצץ את השער בצד השני. כמעט כל הסרט מתרחש באבידוס, ודניאל נשאר לחיות שם עם אישתו שאריי. כמו כן, בתחילת הסידרה, נמצא באבידוס הקרטוש שנותן את האפשרות לראשונה לעבור לעולמות חוץ מאבידוס. לגבי 2, אתה מתכוון לפעם הראשונה שהוא מופיע? אני חושב שהוא מופעי בפעם הראשונה בפרק האחרון של עונה 5, Revelations. הוא מוזכר בפרקים קודמים, אבל נראה לי שזאת ההופעה הראשונה שלו.

DNile

New member
ולא לשכוח,

אבידוס חוסלה לבסוף על ידי אנוביס. חריאת.

lenin972

New member
באמת אני לא הבנתי את זה לגמרי

כל אבידוס התעלתה או רק סקארה? כי באמת שלא הבנתי מה בדיוק היה שם.

DNile

New member
כל אבידוס התעלתה.

אנוביס חיסל את הכוכב לגמריי.

SL Anubis

New member
וטוב שכך

מישהו צריך להיות הרשע האולטימטיבי, מה אתם חושבים שזה קל?! השעות דוקא סבבה אבל חוץ מזה זה דיי כאב ראש לחשוב על איך להיות יותר רשע כל פעם מחדש.... אני מבקש להתחשב.

lenin972

New member
זה שאנוביס חיסל את כולם זה לא אומר

שכולם התעלו, הם דיברו שם רק עם סקארה. אני מחפש איך לדעת שכולם התעלו.

SL Anubis

New member
סקארה ואפופיס

יצא לי לראות חלקים מהעונה הראשונה וזה מדהים איזה תפקיד ענק היה שם לסקארה....וגם בעונה השנייה. לא מובן למה הם צימצמו לו את התפקיד לאפס....אבל שיהיה. זה לא שכזה אהבתי אותו. דרך אגב המשחק של אפופיס בעונות האלו הוא פשוט מגוחך!!!!! זה הורג אותי...! זה מה שנקרא Over Acting. חחחח פשוט עלוב.....!!!

DNile

New member
דיברו רק עם סקארה,

אבל ראו שם את כולם. בכל מקרה: קרא את התקציר פה: http://www.scifi.com/stargate/episodes/season6/0622episode.html

למעלה