כמה שאלות...

RenanaD

New member
כמה שאלות...

אני הולכת כנראה לקנות iPod Photo 30 או 60 ג'יגה. 1. התוספות שאני קונה: iSkin ואולי Dock. הדוק נורא הכרחי או שאפשר להסתדר בקלות בלעדיו? 2. ממה שהבנתי, מה שמבדיל את הפוטו מהאייפוד הרגיל זה הצבע והאפשרות לראות תמונות. זה נכון? 3. יש בפוטו משחקים, רשימת אנשי קשר ועוד דברים? 4. אמרו לי שאייריבר והנגנים של ריו הרבה יותר שווים: באייריבר יש וידאו ובריו (Cali, 60 ג'יגה) יש מצלמה. זה נכון? מה עדיף לי לקנות? (אני רוצה שיהיו לי כמה שיותר פי'צרים בנגן, המחיר הוא לא בעיה) 5. למישהו יש את כתובת האתר ריו בריטניה? זהו לבינתיים, אני די בטוחה שאני אזכר אח"כ בעוד...
תודה רבה!

dordor1

New member
אההמ

חשבת על ארקוס gmini 400? אמנם 20 ג'יגה אבל אם את מחפשת פיצ'רים בלי פשרות על דברים אחרים...

RenanaD

New member
בדקתי אותו עכשיו, הוא ממש יפה!

כתוב שאפשר לראות בו סרטי MPEG-4, אבל מן הסתם שלא כל הסרטים במחשב שלי הם כאלה. יש דרך לשנות אותם? כי אם לא אין טעם אפילו לחשוב על הנגן הזה כאופציה.

dordor1

New member
הוא מנגן divx

וזה לא בעיה להעביר את הסרטים לפורמט הזה. זה לוקח קצת זמן אז אפשר לסמן את כולם ולתת למחשב לעשות את זה בלילה

RenanaD

New member
נגיד שיש לי תמונות במחשב מהמצלמה

הדיגיטלית שלי. מסנכרנים אותן לאייפוד כמו שמסנכרנים את השירים או שזה יותר מסובך?

TheRealDeal

New member
לא יודע לענות לך על השאלות בקשר

לאייפוד פוטו, אבל בכללי, אם את רוצה נגנים עם הרבה פיצ'רים, אייפוד זה לא מה שאת מחפשת. אני, במקומך, הייתי מחכה קצת, כי לדעתי הנגנים מרובי הפיצ'רים שמיוצרים היום הם עדיין לא הגיעו לרמה מספיק גבוהה לטעמי, ובכלל, הייתי מחכה לדגמים החדשים של האייפוד, לראות מה הם שווים, למרות שלא ידוע עדיין מתי הם אמורים לצאת... אני מנחש שהם יצאו ברבעון הראשון של 2006, אבל זה רק ניחוש
ואף אחד לא יכול להגיד לך אם זה שווה לחכות להם. בקיצור, שמרי את הכסף שלך אם את מתכננת גם לקנות באנגליה, המחירים שם לא הרבה יותר זולים מבארץ, אבל תמיד יש מציאות.

RenanaD

New member
אני לא אחכה עד שנה הבאה למשהו שאני

לא יודעת מה הוא... חוץ מזה, הולכים לקנות לי בשבוע הבא (ולא באנגליה).

GoatGuy

New member
זה סופר-פשוט

אבל זה לא העניין: חפשי לך אייפוד פוטו 40 ג'יגה, מהדור הראשון של הפוטו - הוא זול יותר ומגיע עם כל התוספות האפשריות.

RenanaD

New member
הולכים לקנות לי בהונג קונג (ולא, לא

זיוף, אני יודעת שיש שם זיוף לכל דבר אפשרי. אז לא, יקנו לי מקורי). אתה חושב שיהיה שם את מה שאמרת? מה זה הדור הראשון של הפוטו-במה הוא שונה מזה שמפורסם באתר של אפל? ואילו תוספות מקבלים איתו?

LinkTree

New member
ה 40G (פוטו)

מגיע עם DOCK ככה שזה יחסוך לך את ההוצעה. בנוסף ה IPOD הוא ממש לא המכשיר למי שמחפש פיצרים - אני אפילו חושב שהוא הכי חסר פיצרים מבין המתחרים - כי הוא עושה את מה שהוא טוען הכי טוב וזהו.

RenanaD

New member
אה, אוקיי

עכשיו, רועי אמר שהפוטו הזה הוא דור ראשון. ז"א שזה לא האייפוד עם הגלגל שמתחת למסך (נו, הדור הרביעי, בלי 4 הכפתורים באמצע)?

benler

New member
כמה תשובות

1) בעיני הדוק מיותר. לא משתמש בשלי כלל. רלוונטי רק לחיבור למערכות סטריאו. 2) כן (כולל הצגה על מסך טלוויזיה. 3) כן. 4) עניין של השקפה. הצגת וידאו על מסך של שני אינץ' זה גימיק בעיני והמכשירים הנ"ל לא תומכים רק בחלק מההפורמטים. המצלמות המובנות מצלמות באיכות גרועה. אם משהו חסר לי ב iPod - זה רדיו. 5) תגגלי. בן

RenanaD

New member
בהתחלה נורא התלהבתי מהדוק, אבל אז

חשבתי לעצמי שאפשר להסתדר גם בלי זה, אז החלטתי להתייעץ אתכם. בקשר לווידאו-האמת, לא ממש אכפת לי מגודל המסך, העיקר שאפשר לראות בו בבירור. ד"א, מה האורך הממוצע של הסרטים שאפשר לראות במכשיר? מצלמה-אוקיי, אם זה כ"כ גרוע אני חושבת שאני אוותר... נסתפק במצלמה רגילה
רדיו-זו בהחלט בעיה רצינית! גוגל-חיפשתי המון ולא מצאתי. אתר מעצבן. תודה רבה!

למעלה