כמה שאלות

כמה שאלות

בת זוגי ואני בקשר כארבעה חודשים. לפני שהתראינו פיזית היתה בינינו התכתבות ארוכה. בערב הראשון שבילינו יחד היינו במסיבה עם הרבה חברים מסביב,כך שתקשרנו רק במבטים.באיזשהו שלב נשארנו לבד בחוץ וכשהתישבתי לידה היא פשוט גמרה.אני יודע איך זה נשמע.היא בחורה בלי בעיות מיוחדות ועם תפקוד רגיל לחלוטין ואני לא ממש חתיך היסטרי, מעולם לא שמעתי על דבר כזה-אורגזמה ללא מגע. אני לא יודע בעצם למה אני שואל,מאז התפקוד שלנו מקסים וזה היה לפני שלושה חודשים אבל בכל זאת...אני באמת לא מבין.אם מישהו...מאוד אודה לו.עוד דבר-לא מזמן כששכבנו הייתי עסוק בלענג אותה וכשזה נגמר היא...איך לומר... "השפריצה"(אני לא מכיר ביטוי עדין יותר סורי).מהו ההסבר הפיזיולוגי לתופעה?זה קרה לנו רק פעמיים והיא מאוד נהנתה כך שאני מניח שזה חיובי...תודה מראש וסליחה על ההשתפכות הארוכה

שלום לך...

בוודאי שאורגזמה ללא מגע אפשרית. הרי הכל מתרחש בעצם בין האזניים...

טושית18

New member
במוח...זו הכוונה אני מניחה

לא סתם אומרים שהמוח הוא האיבר המיני ביותר של האדם

מותר להתערב?

הכל בין האוזנים=הכל בראש. לא ידעת שהמוח הוא האבר המיני הגדול ביותר שלנו? בעצם, כל תחושה שאנחנו מרגישים, אנחנו מרגישים במוח, ש"מתרגם" לנו אותה לאיבר המתאים בגוף. (אבל אני מודה ומתוודה שזה נשמע תמוה מאוד, ולי לא קרה אף פעם). לגבי מה שכינית "השפרצה" - בזמן אורגזמה גם לנשים יש מעין שפיכה, יש נוזלים שיוצאים מהגוף. אצל חלק היא מאוד שולית ולא שמים אליה לב, אצל חלק היא רצינית יותר וממש מורגשת - כנראה כמו אצל חברתך. עושה רושם שמצאת לך בתזוג שיודעת להינות מחיי מין בריאים. כיף לכם.

שאלת

לגבי האפשרות לחוות אורגזמה ללא מגע, ועניתי שבוודאי שזה אפשרי, שהרי הגירוי הוא בעיקר בראש שלנו...

למעלה