כמה שאלות...

Hurakano

New member
כמה שאלות...

מתי הלהקה הוקמה ? וזה רק אני או שבזמן האחרון הם עשו הפסקה ארוכה ? ואם אני צודק אז לכמה זמן ?
ולגבי השיר Incomplete - ראיתי בקליפ שאחד מהם מנגן על פסנתר הוא באמת מנגן ? ומי זה בכלל ? (אם אפשר תמונה) תודה מראש

Shiri from the block

Active member
../images/Emo26.gif בקסטריט הוקמו בשנת 1993, ואכן הם עשו הפסקה ארוכה אחד מהשני וכל התמקד בחיים הפרטיים שלו. זה שמנגן על הפסנתר קוראים לו קווין, וכן הוא באמת מנגן, אתה יכול לראות את זה בהופעה הזאת אם בא לך להוריד והנה תמונה../images/Emo26.gif

Hurakano

New member
תודה רבה על התשובות ../images/Emo13.gif

עכשיו השאלה - הוא משתמש בכשרון שלו במסגרת הלהקה, זאת אומרת מלחין שירים ?

efratushh

New member
כן.. בוודאי...

לפחות זה מה שאני יודעת.. אבל אני לא יודעת איזה שירים בדיוק..

נצל"ש../images/Emo70.gif

הורדתי אתמול סרטון של ראיון של הבויז.. הם דיברו על ארצות שהם אוהבים להיות בהם..אז הם אמרו כל מיני..
ופתאום קווין כזה: "אף פעם לא היינו במזרח התיכון..." ואני מתה
ואז הוא נתן דוגמה ואמר מצרים! כאילו, מצרים! כמה שעות נסיעה מישראל! :|

Shiri from the block

Active member
אם כבר הוא אמר מצריים היה לו כל כך קשה להגיד ישראל../images/Emo35.gif../images/Emo10.gif

MaiEgan

New member
מי בא איתי להופעה במצרים? :)

אני לא צוחקת! אם הם מופיעים שם אני נוסעת!

Miss Kitty

New member
נצל"ש רשימת השירים

בדיסק שישתחרר ברחבי אירופה (ורוב הסיכוים גם אצלנו) יהיו את השירים: 01. Incomplete 02. Just Want You To Know 03. Crawling Back To You 04. Weird World 05. I Still 06. Poster Girl 07. Lose It All 08. Climbing The Walls 09. My Beautiful Woman 10. Safest Place To Hide 11. Siberia 12. Never Gone 13. Song For The Unloved (bonus track) 14. Rush Over Me (bonus track) ובסינגל יהיה: Incomplete הקליפ של Incomplete Movin' On My Beautiful Woman

Shiri from the block

Active member
לאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאא לאאאאאאא לאאאאאאאא ולאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!! אני אצרוב אלבום משלי גאד דאמיט../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אלבום בלי Love Is ו Forces Of Nature זה לא אלבום../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

למעלה