כמה שאלות

כמה שאלות

1. אם נגיד מפספסים גלולה/ות ונכנסים להריון וממשיכים לקחת את הגלולות - זה יכול לפגוע בעובר? 2. נכון אם מפספסים לפחות גלולה אחת אז כבר יורד אחוז ההגנה של הגלולות? אז איך זה שבעיקרון מוגנים מהגלולה הראשונה, אבל אם אני מפספסת את הגלולה השנייה/השלישית/העשירית אני כבר לא בטוחה? 3. אם לוקחים גלולות באופן סדיר למשך הרבה זמן (חצי שנה לפחות) ומפספסים גלולה אחת אחוז ההגנה הוא אותו אחוז אם מפספסים גלולה בחודש הראשון? תודה...

אים רוצים להיכנס להריון . חייבים

לעשות הפסקה לפחות חציא שנה בלקחת גלולות . על מנת שהביצית תהייה נקייה מהשפעת הגלולה

פשוט לא נכון

תעשה לעצמך טובה, תקן מקררים ואל תיתן עצות ברפואת נשים. רופא הנשים שלי אמר שאין צורך בשום הפסקה. ואכן נכנסתי להריון אפילו בלי לקבל ווסת אחת מהרגע שזרקתי את הגלולות לפח. ב 3.5 שנים שחלפו מאז הלידה, התרשמנו שהביצית כנראה היתה בסדר, כי יצא ממנה אחלה ילד.

המיסתכן במילחמה הוא גיבור

והמיסתכן בעבודה הוא חמור . לא לוקחים סיכון . אים לך זה היצליח זה לא אומר שלכולם זה יצליח . וזה לא הגרלה שאפשר לתקן אלה חיי אדם אומללים שנולדים .

אתה רוצה לומר

שעצתו הוירטואלית של טכנאי מקררים נכונה יותר מעצתו האמיתית של רופא נשים? אני אמשיך להסתמך על הרופא שלי. סביר?

קודם כול לא טכנאי מקררים .

אלה מתקין צלחות לוויין . גם ביתי הישתמשה עים גגלות כאשר הייה לה חבר . ואני יודע כאשר הלכה להיתחתן יעצו לה לעשות הפסקה לפחות חציא שנה בגלולות . גם ברכב אפשר לינסוע ללא חגורה , ולא קורה כלום . אבל מספיק אחד למאה אלף , שזה היציל חיים שווה לינסוע עים חגורה ברכב לכולם כמי שיש לו בת עים פיגור שכילי בגיל 24 . (לא מגלולות ) אלה מזל נחס , יודע מה זה סבל במישפחה . ומיעץ לאחרים לא להיות גיבורים . כי דברים כאלה לא ניתן לתקן . ולך תעשי מה בראש שלך .

גם לי יש במשפחה

ולכן תסמוך עלי שהתייעצתי ובגדול, גם עם רופא הנשים וגם בייעוץ גנטי (לא לגבי גלולות, לגבי בדיקות). ואז גם עשיתי כל בדיקה אפשרית. ובשומקום רציני, ומשום רופא מהתחום, מעולם לא נאמר לי שיש צורך בהפסקה של חצי שנה. ההפך! אמרו לי שזה מיתוס שהוא פשוט לא נכון. אתה גם צריך להבין שהגלולות של היום, ה"מיקרו" גלולות, הן מאוד שונות ממה שהיה בעבר, והשפעתן על הגוף הרבה יותר מינורית. אז אני לא גיברוה. אני פשוט מתייעצת עם אנשי מקצוע רציניים. כמו שכדאי וחשוב לעשות בכל תחום בחיים, ובטח שבתחום הבריאות!

לסיום . בצבא למדנו להוריד אנשים

בחבלים . מישקל של אדם בערך 100 קילו . אבל בצבא לא לקחו סיכון . והישתמשו עים חבל המסוגל להחזיק 500 ק"ג . כי לחבל יש בלאי וחוזק חומרים שנחלש עים הזמן . כוונתי הייתה בסך הכול לקחת מקדם ביטחון יותר גדול . גם היום ביתי השנייה הולכת להיתחתן . אישתי תגיד לה לקחת הפסקה של חציא שנה . כי מה שבטוח זה בטוח חציא שנה . ויתר הבנות יעשו מה שהרופאים יגידו להם . אני לא רופה . אבל שומר מרחק מהרכב הנוסע לפני יותר מהמקובל . זהוא תם ונישלם ההסבר

גלית35

New member
קרמר-מה שכתבת נכון אולי לגבי../images/Emo20.gif

סוג הגלולות מהדור הישן-היום אין צורך "לנקות את הגוף". למרות הכל לגלולות של היום שרמת ההורמונים בהן נמוכה יש סיכונים אחרים כמו-קרישי דם וכדומה-וגם זה רק אם יש בעיה של קרישת יתר.

אני לא חזק בגלולות . לאישתי אין כבר

מחזור . הכול חופשי וכייף . הבנות לא מספרות לי הכול . אולי זה שייך לדור הישן . העיקר . ונשמרתם לנפשותכם כמו שכתוב בתורה

איך בודקים קרישת יתר?

רופאי הנשים אצלם ביקרתי מעולם לא שאלו או הפנו אותי לבדיקה כזו. אני מאוד מעוניינת לבדוק זאת.

גלית35

New member
תבררי עם רופא הנשים שלך../images/Emo20.gif

לרוב זה אם יש גנטיקה משפחתית-או הפלות חוזרות בשבוע מקודם. בדיקות כאלו בגיליך לדעתי הן מאוד תלויות ברופא הנשים שלך. זו בדיקת דם פשוטה לכמה פקטורים.

למעלה