כמה שאלות...

yoseflotz

New member
כמה שאלות...

איך קראו לגיטריסט הקודם? מתי הוא נפטר? ממנת יתר (ניחוש פרוע) של מה? כמה זמן הוא ניגן איתם? כמה אלבומים הם הוציאו עד שהוא מת? כמה אלבומים הם הוציאו אחרי שהוא מת? בן כמה היה כשמת? מה היה האלבום האחרון שהם הוציאו לפני שהוא מת? מתי הם מצאו את ג'ון? תודה מראש...

itoosh2

New member
אני יענה לך על 1

קראו לו הילל סלובק אם יהיה לי יותר כוח אני יברר לך את השאר אהה ואני חושב שהוא נפטר ב7 לאפריל אבל אני לא זוכר איזה שנה

lollapalooza

New member
או- ווה.

בואו נחשוב... קראו לו הלל סלובק נפטר... הממ לא זוכרת. אבל יש תמונה של הקבר שלו בגלריה ונראה לי שיש שם תאריך או משהו ממנת יתר של הרואין וקוקאין ביחד לא יודעת כמה זמן הוא ניגן איתם הוציאו... 3 אלבומים לא זוכרת בן כמה האלבום האחרון הם הוציאו כשהוא היה בחיים היה The Uplift Mofo Party Plan,נדמה לי. הם "מצאו" את ג'ון עוד לפני שהלל מת. ג'ון היה מעריץ שלהם והיה בא להופעות וקצת היה בקשר עם הלל ופלי. ואז אחרי שהלל מת והם חיפשו גיטריסט חדש, ג'ון בא להבחן והתקבל.

RockBoy2

New member
תשובות

לגיטריסט הקודם קראו הילל סלובק הוא נפטר ב-27 ביוני,1988 ממנת יתר של הרואין וקוקאין הוא ניגן איתם 3 שנים הם הוציאו 3 אלבומים (רגילים) עד שהוא מת הם הוציאו 5 אלבומים (רגילים,לא כולל WHAT HITS ו-GREATEST HITS) אחרי שהוא מת הוא היה בן 26 כאשר הוא נפטר האלבום האחרון שהם הוציאו לפני שהוא נפטר היה Uplift Mofo Party Plan (1987) ג'ון היה מעריץ של הלהקה ובמיוחד של הילל.כאשר הילל נפטר, קידיס ופלי חיפשו גיטריסטים ללהקה,וכאשר הם שמעו את ג'ון הם התרשמו מאוד מנגינתו והחליטו צרף אותו ללהקה.ג'ון היה אז בן 18.

הלל נפטרב גיל 26

וחודשיים....

Metapsy

New member
אני מדבר על הבית חולים

הוא נולד בבית חולים ביפו אבל מה זה חשוב לעזאזל?

dafnaleh

New member
הנני כאן!

ואכן! קרית חיים. הלז מעליי התבלבל בין יפו לעכו, אני מניחה. נו, שניהם מתחילים בגימל. (אוי, הבדיחות של אבא של ארז).

למעלה