כמה שאלות

c h i l l o u t

New member
כמה שאלות

שלום רב. חשבתי על לימודי בנקאות ושוק ההון,איפה ניתן ללמוד לתואר את המקצוע הזה? האם עדיף לעשות תואר בכלכלה מאשר תואר בבנקאות ושוק ההן?ואם כן מדוע? איזה אפשרויות עבודה 2 התארים הנ"ל מקנים? חשבתי לעשות קורס במחשבים,משהו של כמה חודשים(כמו רשתות,בניית אתרים),האם תוכלו לפרט איזה קורסים ניתן לקחת ומה עדיף לעשות בהתאם לשוק העבודה? האם תוכלו לתת לי שמות של בתי ספר פרטיים ללימודי קורסים אלו?(כן אני יודע שאסור לכם לתת המלצות וחוו"ד,אני רק רוצה שמות) תודה רבה!

בנקאות

בנקאות: בחוג לכלכלה וניהול, התמחות משנה במימון ובנקאות. תואר ראשון שלוש שנים מסלול יום בגרות+ פסיכומטרי (לא חובה לכל מועמד) 09/8983030 40250 רופין בעמק חפר, לימודים אקדמיים מידע נוסף במוסד תשס"ו בנקאות ושוק ההון. תואר ראשון שלוש שנים מסלול יום תעודת בגרות 09/8607717 רח' האוניברסיטה 1 קרית יצחק רבין 42365 מכללה אקדמית נתניה הלומדים כלכלה לומדים גם הם קורסים בתחום הבנקאות ושוק ההון, אלא שלימודיהם רחבים יותר ןאינם ממוקדים בעיקרו של דבר בתחום הבנקאות. יש הטוענים שעדיפה השכלה רחבה בכלכלה המאפשרת לעסוק בכל המיגוון- כולל בנקאות ושוק ההון. באשר לקורסים בתחום המחשבים, ישנם לא מעטים הכנס לאתרי מוסדות מכשירים ובהם תמצא מידע על הקורסים. גופים כמו- סיון-ברייס, סלע, האוניברסיטה הפתוחה, נשיא טכנולוגיות.

למעלה