כמה שאלות

כמה שאלות

אני בפרקים של מוצאי שבת ואני לא מבינה כמה דברים 1)מתי לואיס ושרדין כבר יודו שהם מאוהבים? אם למישהו יש את הקטע הזה בסרטון או משו אני ישמח! 2)מה הקטע של שרדין עם אבא של לואיס ותרזה... היא הרגה אותו? אבל קראתי שהוא חזר בפרקים היותר מיתקדמים תסבירו... 3)בפרקים שאני רואה תרזה תמימה כזאת וטובה והבנתי לא נכון או שאחרי זה היא נהית רעה??!?!הורגת אנשים כדי להסיג את איתן????? איך? למה? תענו על השאלות תודההה

LauraLF

New member
תשובות../images/Emo58.gif

1. מתי הם יודו? יקח עוד זמן...קודם היא צריכה לספר לו שהיא שמעה אותו אז במזח ואז הם יחליטו לשכוח מהלילה הזה ולהמשיך הלאה... 2.היא לא הרגה אותו מן הסתם...היא חושבת שהיא הרגה... הוא ברח עם אימא של שרידן 3. הורגת אנשים זה הסחפות...פוגעת באנשים כן... איך היא נהית ככה? פשוט ככה...אית'ן מגלה את השקרים ונמאס לו מכל השקרים והם נפרדים והוא חוזר לגווני...ותרזה לא מוותרת כ"כ מהר...

אההה הבנתי

תודה למי שענה!אני חדשה פה ולא מבינה כלום.. אני מקווה שאני יתרגל חחטוב יש לי עוד שאלה פיספסתי את כל הפרקים של המיתחזים מישו יכול לספר לי מה הלך שם?ומשו להגיד יש לי... תרזה מעצבנתת היא מדברת לאט כזה שבא ליבעות בה עד שהיא מוציאה מילה מהפה כבר ניגמר הפרק!רק אני חושבת ככה?וגם עוד דבר שמעצבן כל פעם שמישהו אומר מישפט או שואל שאלה או משו אז עוברים לסצנה הבאה ואחרי זה חוזרים אליו והוא שוב אומר את אותו דבר ואיי זה משגע אותי הכל איטי מידי!!אבל חפיף אני מאוהבת בלואיס אני רואה את הסידרה רק בגללו=)

LauraLF

New member
קודם כל ברוכה הבאה וכן הנה הסבר קצר

ג'וליאליסטר שכרו מתחזה שיתחזה ללואיס ויפגע בשרידן אחרי שהם ראו ששרידן ולואיס התגברו על מה שקרה אז במזח שהיא שמעה את המתחזה אומר שהוא רוצה לנצל אותה הם החליטו להשתמש בו שוב במסיבת אירוסין שלהם. בקיצור שרידן נסעה לחפש את לואיס כי קראו לו מהמשטרה או משו ואז ראתה את הרכב שלו מחוץ לבית אז היא נכנסה וראתה אותו (את לואיס המתחזה כמובן) שוכב עם מישהי אחרת שגם אותה הם שכרו . בקיצור היא כעסה על לואיס ובלע בלע בלע אז אליסטר וג'וליאן החליטו לפעול שוב עם המתחזה וששרידן תבוא ותראה את לואיס המתחזה מרביץ לדידי אבל מסתבר ששרידן ולואיס ידעו שזה זיוף ולואיס הגיע גם והרביץ למתחזה וחשף את ג'וליאן ורבקה בארון...בלע בלע זהו בקיצור רב...

תודה על התשובות!

ועוד שאלה נכון זה שהיה המיתחזה זה היה לואיס ששיחק כייאלו זה מיתחזה או שהביאו שחקן שדומה לו?

למעלה