כמה שאלות:

RaZiK4

New member
כמה שאלות:

1) מהן הבעיות האזרחיות בליהיות משפחה חד-הורית
2) מהן הבעיות המשפטיות בליהיות משפחה חד-הורית
אם מישהו יכול/יודע לענות לי אליהם כאן, אז
. יתקבלו בברכה גם קישורים למידע נוסף. תודה מראש, רז

את הבעיות

האנשים יוצרים בעצמם.... בעייה משפטית יכולה להיות אם ההורה החד הורי יזניח את הילד למשל או ישב בכלא ואז צריך לגדל את הילד - סתם דוגמה.. בקיצר אין בעייה מיוחדת שלא קיימת במשפחות שבהן שני ההורים מגדלים את הילדים

רינה61

New member
אם את מקבלת הבטחת הכנסה

אז אסור לך לנהוג אסור שיהיה לך חבר בקיצור חוץ מלנשום אסור כמעט כלום

סיוולה

New member
ועם כל זאת, ישנן הרבה - ואני מדגישה

הרבה, שחיים יופי - עם כל המותרות, שאוטו וחבר זה כלום לעומתם, ומקבלים הבטחת הכנסה. איך? גם אני שואלת. בתור אחת אהבלה שהצהירה שאחותי נותנת לי את האוטו מדי פעם ומיד סומנתי בתור אחת שלא תזכה מעודה להבטחת הכנסה, גם אני תמהה, איך כל כך הרבה אנשים בסביבה שלי, שגרים בוילות, ויש להם ג'יפים 4X4, חיים על הבטחת הכנסה. איך אני יודעת?!! פשוט, הם מקבלים 70% הנחה בארנונה, ואילו שמקבלים הבטחת הכנסה מקבלים את זה אוטומטית ללא מבחן הכנסות, וזה נודע לי מויכוח עם פקידת ההנחות בעיריה, כשאמרתי לה שמאן-דהוא חי לידי בוילה משלו, עם אוטו חדש - ג'יפ 4X4, היא אמרה - שזה לא מענין אותה, לה רשום במחשב שהוא מקבל "הבטחת הכנסה", אז הוא זכאי גם ל- 70% הנחה, ואילו אני שמתקיימת מ- 2,161 ש"ח בחודש, ואין לי דירה, וגם משלמת מתוך הסך הזה 500 דולר ארה"ב (ואין לי גם סיוע בשכ"ד), זכיתי להנחה של 20%. מכעיס אותי, אוף..........להוציא קיטור...........א ו ף.

סיוולה

New member
היום, אם אני מסתכלת על זה שאני

כדי לפרנס את ילדיי בכבוד, אני חייבת לצאת לעבוד, בכל עבודה בכל שעה, אז יוצא מזה שאם אני רוצה להתקיים בכבוד, באיזה מקום זה בא על חשבון הילדים, וברמות מסוימות נראה לאחרים/מהצד כהזנחה. כדי לפרנס את ילדיי בכבוד, אדון ביבי נתניהו מאמין שאנחנו החד הוריות, נתפצל לשני אנשים (ולא כסכיזופרנים) אלא כאנשים עם שתי ישויות בריאות בנפשן, כי להיות גם אמא, גם עובדת, גם שורדת בחיים האלה, וגם שומרת על השפיות נראה לי כפרויקט שגדול על הרבה הרבה נשים... וגם אני בכללן.

למעלה