כמה שאלות:

כמה שאלות:

חיפשתי במאמרי הפורום ובאתרים (בעברית) שהובאו בקישורים ולא מצאתי, אז אשאל אתכם.
1. נאמר לי שלמי שהאוזניים נסתמות בעת טיסה - אסור לצנוח. מה אתם אומרים על כך? (אצלי נסתם קצת
) בעצם, *למי אסור לצנוח? 2. אם אצנח חד פעמית, אני מבינה שאצנח בעודי צמודה למדריך, הלא כך? (בשוטטות באתרים נדמה לי כי קוראים לזה טנדם). 3. האם יש עוד שיטות שבהן אוכל לצנוח, אך חד פעמית? (לא חושבת שיהיה תקציב למספר צניחות.) 4. בשיטת הטנדם, המדריך יהיה מעלי, כשאני למטה והבטן שלי פונה אל האדמה? ואז המדריך מפעיל את ה... איך קוראים לזה? חופה? (מצנח?) 5. מהו משך זמן הצניחה? אם האפשרות היחידה העומדת בעיניי זה טנדם, אז כמה זמן זה טנדם? המון תודה מראש, אני.

עוד שאלות קטנטנות:

ראיתי תמונות ואפילו קטעי וידיאו של צניחות... מאוד מאוד התרשמתי. רבים מהתמונות נעשו על רקע שקיעה, או רקעים יפים אחרים. 6. באיזו שעה אתם ממליצים לצנוח? האם יש לי השפעה על שעת הצניחה? 7. האם כפי שקראתי, ב5 השניות הראשונות מרגישים נפילה, ואח"כ לא מרגישים..? (כמה זמן כל דבר מהם?) אנא ענו לי, תודה!

gurdon

New member
כמה תשובות

1.שטויות 2.נכון 3.אפשר לעשות קורס צניחה וליצנוח רק פעם אחת
4.לא יודע 5.רגיל דקה,טנדם 45-50 שניות

gurdon

New member
עוד

6.בשקיעה תמיד נחמד,רצוי לברר עם המועדון. 7.נכון.

OhadNir

New member
ועוד..

לא, לא תוכלי לעשות את זה חד פעמי בלי מדריך. כן, את למטה, הוא למעלה, על הבטן ואז הוא מפעיל את הדבר הזה, נו..., המכשיר הזה, אה.. מצנח
אסור לצנוח למי שעדיין לא בן 13. אסור לצנוח למי שכבר בן 13, עוד לא בן 18 וההורים לא מרשים לו. לא כדאי לצנוח למי שלא בריא . יקר לצנוח למי שאוהב שאדרנלין מקציף לו את הדם. עזבי פורומים- לכי לצנוח. מי עוד לא הבין את העניין? מי שם ידו אל הבלאגן?

אוי, לא, אני לא מאמינה

התגובה לא נשלחה! אמרתי שהתגובות שלך אחלה!!!
למה התכוונת בזה שיקר לצנוח למי שאוהב שאדרנלין...? ומה אתה אומר על שעת צניחה, הכי מומלץ בשקיעה או שכל שעה אחרת טובה לא פחות?
תודה!!!

c a s t o

New member
תלוי בעונות, אם תלכי בחורף?!

לארק שיהיה לך קר את גם לא תרגישי את הידים אם תיצנחי בלי ביגוד חם

לא, בקיץ.

פשוט אני נזכרת בכפור שנאגר על חלונות המטוסים בעת טיסה, המעיד על קור...
אולם, לפי התמונות, לא נראה כי קר בכלל... איך זה?
שאלה נוספת: (חשוב) האם כשצונחים (גם בטנדם), יש מצנח רזרבי? כלומר למקרה חרום, אם המצנח ה"ראשי" לא נפתח? מצטערת על מבול השאלות

OhadNir

New member
יש רזרבי וגם

יש מנגנון פתיחה ברומטרי דיגיטאלי שיפתח את המצנח אם המדריך שלך יירדם.

מאגניבבבבבבב ../images/Emo6.gif

למה שירדם? תוכל לספר על המנגנון פתיחה ברומטרי(?) דיגיטאלי? אז בסה"כ יש 2 מצנחים, ומנגנון שפותח את הרזרבי? אגב שאלתי אותך מקודם על שעת צניחה
ותודה על התגובות!

oferbar

New member
תוספות

בחורף די קר, בקיץ בכלל לא, אפשר לצנוח עם T-שירט בלי בעיה. לגבי שעת הצניחה הכי טוב בשעה שפותחים את הדלת של המטוס
אבל השעה הכי יפה היא כמובן שעת השקיעה...

תודה! ../images/Emo13.gif

אז למה יש את הכפור הזה בחלונות המטוס?
כי המטוס טס עוד יותר גבוה?

oferbar

New member
מטוס נוסעים?

מגיע ל 30,000 רגל ומעלה, שזה פי 2.5 ויותר מגובה צניחה נורמלי.

Yigal83

New member
הכפור על המטוס

הצניחות מתבצעות בגובה 12,000 רגל לערך שזה כ 3,600 מטר. בגובה זה, טמפרטורת האויר הינה 10-18 מעלות פחות מהטמפרטורה על הקרקע (עומדן ותלוי גם בדברים נוספים). המטוסים טסים בגובה של 11,000 מטר ויותר. בגבהים הללו יש טמפרטורה קבועה של מינוס 57 מעלות (כן קר מאוד). לדעתי בטמפרטורה זו, אם יש אדי מים, הם יקפאו !!! זה מה שאת רואה על החלון ....

אני חושבת שהבנתי, ../images/Emo13.gif ../images/Emo51.gif

אך כמה זה רגל אחד?
והאם בטנדם יש 2 מצנחים, אחד מהם רזרבי, ומנגנון שפותח את הרזרבי?

ronen gr

New member
רגל

מטר אחד הוא בערך 3 רגל ולגבי הטנדם - יש מצנח ראשי ומצנח רזרבי, כאשר יש מנגנון שפותח את הרזרבי אם לא נפתח שום מצנח עד גובה מסויים (באזור ה 1000 רגל)

למעלה