כמה שאלות

DONTHAVEONE

New member
כמה שאלות

היי, אני מצטער שאני מתפרץ ככה אבל רק רציתי לשאול כמה שאלות... 1. על מי נכתבו השירים שיר הגעיכה, פרדי על הבוקר והלו םפרדי 2. האם יש קשר בין האלבום רדיו בלה בלה לרדיו גה גה של קווין? בבקשה תעזרו לי זה חשוב לי:) תודה מראש:)

נראה לי ש...

השירין לא נכתבו על מישהו ספציפי- אלא על פיצול האישיות פרדי וקסמן של מנהל הרדיו א.וקסמן אשר עליו מסופר ברדיו בלה בלה, השיר פרדי על הבוקר הוא מאין פתיח לתוכנית של פרדי, שיר הדעיכה הוא סיום שלה והלו פרדי הוא שיחה עם המאזין, בתוכם משולבים פרטים שמאפינים את פרדי: דיכאוני, לא מועדד וכו'. יכול להיות שהדמות של פרדי נוצרה על שם מישהו ספציפי אבל זה לא ידוע לי. בקשר לשאלה השניה אולי יסקלו אותי פה באבנים אבל לא שמעתי את רדיו גה גה, אתה פשוט צריך לשמוע אם הדיסק הזה גם בנוי דומה או שזה סתם דיסק של שירים "רגיל", במקרה הראשון יכול להיות שהחברים לקחו השראה מהמקור, במקרה השני לא נראה לי שהם חשבו על הדיסק של קווין כשהם חשבו על השם לשיר, אבל בנוסף השיר "עכשיו" מסמל פחות או יותר למה קוראים לתחנה רדיו בלה בלה, תקשיב-תבין מקווה שעזרתי.

DONTHAVEONE

New member
תודה רבה

דבר ראשון תודה רבההה!!! עזרת לי מאוד! דבר שני רדיו גה גה זה לא דיסק זהו שיר של קווין (די ידוע אני חייב לציין) הלקוח מהאלבום הפחות אהוב עליי דה וורקס (להלן the works) נאי יודע שהחלק השני לא קשור אבל אם הצלחתי לסקרן אותך לגבי קווין אשמח אםן תרכש, תגנוב, תוריד או תצרוב את הדיסק ותצתרף למלינוי מעריצי קווין בעולם...כן אני ממש לא קשור בקיצור תודה רבה!!!!!!!!:)

קודם כל אני אולי לא מעריץ

אבל בהחלט מעריך ואוהב את קווין ואת השירים שלהם ולאו דווקא את רפסודה בוהמית... שמח שעזרתי

DONTHAVEONE

New member
גם אני לא

אני מממש לא מעריץ זה היה בצחוק משכתבתי לך אז... והנושא הזה ממש סוטה מהכיוןן אז אני יודה לך שוב.. תודה:)

למעלה