כמה שאלות...

Hell ad

New member
כמה שאלות...

1. יש חוק שאסור לנסוע בלי כנף קדמית לאופנוע? הורדתי לאופנוע שלי את הכנף כי היא פשוט מכוערת, ואחד שעצר לידי ברמזור אמר שזה הורדה מהכביש. יש דבר כזה? 2. המצבר של האופנוע שלי נמצא במקום מוזר, השלדה יוצרת משולש מעל הרגליות של הרוכב, והמצבר תקוע בתוך המשולש מצד ימין, זה בסדר? 3. צבעתי את האגזוז עם ספריי שחור רגיל, לא כזה שעמיד בהרבה מעלות חום. אחרי זה נזכרתי שזה אגזוז (הכוונה למשתיק) והוא מתחמם מאוד באמצע הנסיעה.
יכול לקרות משהו? הרי הספריי דליק, שלא ידלק לי כל המשתיק
תשובות רציניות בבקשה. כמה יעלה לי ספריי לצבוע את האגזוז?

eldad-g

New member
יש ספרי שחור לקולטים של דוד שמש

מתיבש מהר ועמיד בחום אלדד

Hell ad

New member
איפה קונים?

כמה יעלה? גם יש כזה ספריי שפשוט עמיד ב800 מעלות לא? (סתם מספר) ככה גם אני יוכל לצבוע בצבע שונה. בקשר לכנף הקדמית - למה החוק הזה? קשור איך שהוא למכשירים שמודדים מהירות לא? קראתי משהו שאי אפשר למדוד מהירות לאופנוע עם כנף קצרה או משהו כזה. כנף קצרה זה חוקי? מותר לי נגיד לקצץ את הנוכחית? ובקשר למצבר, מה עושים איתו? אני רוצה להשאיר את האופנוע בלי הפלסטיקים, אבל ככה המצבר בחוץ ויכולים לחבר אליו דברים... או פשוט לגנוב אותו.

eldad-g

New member
חנוית DIY ,או מי שמתעסק בדוודי שמש

בזמנו (לפני כ17 שנה) היתי משתמש בצבע הזה לצורך צביעת האגזוז בפנטיק שהיה לי כך שאני כבר לא כו"כ מעודכן אבל בכל מקרה בטח רשום על אריזת המוצר עד לאיזה טמפ' הוא עמיד בהצלחה אלדד אגב אז היה רק בשחור מט

Shlomi TC

New member
כבר דשנו בנושא

כל שינוי בכלי הרכב שלא צויין ע"פ יצרן הרכב אסור. כלומר הורדת הכנף היא שינוי בכלי ואסורה.

למעלה