כמה שאלות

• פותח הנושא W0lf
  • פורסם בתאריך

W0lf

New member
כמה שאלות

שלום רב ברשותי פאלם TUGSTEN E שנרכש לפני יומיים רציתי לדעת בעזרת איזו תוכנה ל PALM אני יכול להעביר מוזיקת MP3 לפאלם , ובעזרת איזו תוכנה אני יכול להעביר סירטונים קצרים לפאלם ושהתוכנה תאפשר לי לראות אותה בפאלם.. אני מעוניין גם לדעת מאיפה ניתן להוריד משחקים ותוכנות שימושיות לפאלם שברשותי.. תודה רבה מראש, Wolf

י-וס-י

New member
מוזיקה יש לך תוכנה realplayer שבאה

עם דיסק ההתקנה אבל אתה צריך כרטיס זכרון כדי לשמוע מוזיקה כי אפשר להעביר קבצים רק לכרטיס ולא לפאלם עצמו. יש אתר www.palmgear.com שם יש המון תוכנות ומשחקים. מקווה שעזרתי.

W0lf

New member
התקנתי את RealPlayer

והיא כעת בתוך הפאלם שלי אבל אני לא יודע איך אני מעביר קבצי MP3 לפאלם כדי שאוכל לשמוע אותם דרך המכשיר.. אין לי שום אופציה שקשורה ל realplayer בתוכנה palm desktop מה אפשר לעשות כדי להכניס את קבצים ה MP3 למכשיר? תודה

W0lf

New member
אה .. יש לי כרטיס זיכרון של

32MB .. ממתין לתשובה

yaniv79

New member
אין כמו התוכנה הגאונית Card Export

גירסא 2.0 ותודה לDoriso שטורח להזכיר לי כל פעם שאנחנו נפגשים שהוא דחף אותי להשתמש בה
יניב

W0lf

New member
יניב? לא הבנתי מה הקשר של התוכנה

Card Export לבין הורדת קבצי MP3 לפאלם... ממתין לעזרה

yaniv79

New member
זו הדרך הכי נוחה ומהירה להעביר

קבצים לכרטיס הרחבה. יניב

Blueye1

New member
שלום

את קבצי ה MP3 אתה יכול להעביר במספר דרכים. 1. בתוכנת ה "הפאלם דסק טופ" שהתקנת כדי לסנכרן את הפאלם שלך יש אייקון בשם quick install (אמור להופיע לך על הדסק טופ) שם אמור להיות מחולק לך כך שיש התקנה ישירה למכשיר ויש לכרטיס. גרור את הקובץ מוזיקה לרובריקת הכרטיס וסנכרן (אזהרה - זה מאושד מאוד איטי)!!. 2. כן אמור להיות לך תוכנת ריל וואן שהותקנה על הדסק טופ. חפש טוב בהתחל ותוכנות. משם יש דרך מהירה יותר להעביר שירים לכרטיס. 3. אתה יכול לרכוש קורא כרטיסים.

למעלה