כמה שאלות-

וויני1

New member
כמה שאלות-

אילו סוגי שירות לאומי יש? האם אפשר להתגייס ואז במידה ואני מחליטה שהצבא לא מתאים לי לצאת ממנו ואז לעשות שירות לאומי? יש דבר כזה? היו מקרים כאלו? תודה!

Mיקי_

New member
זה לא כל כך קל כמו שאת חושבת

לא משתחררים בן רגע מהצבא, בטח לא "כי זה לא מתאים לי" צריכה להיות סיבבה ממשית לשיחרורך. וכמו כן לא כל אחת מתקבלת לשירות לאומי. ואי אפשר להתנות השתחררות מהצבא בגיוס לשירות לאומי, זה שני דברים נפרדים לגמרי.

וויני1

New member
האם אני קולטת טון של התקפה בקולך?

אני בסך הכל שואלת ובואי נדבר דוגרי- מי שרוצה להשתחרר, משתחררת. זו לא כזו בעיה, לא אצל בנות לפחות. אז מה שאת אומרת זה שאם מישהי יוצאת מהצבא באמצע היא לא יכולה ללכת לשירות לאומי? וחוצמזה, האם נסגרה כבר ההרשמה לשירות לאומי? תודה, וויני.

Mיקי_

New member
לא התקפתי ולא אמרתי את זה

א. מה שאת אומרת על השתחררות זה בהחלט לא נכון, מי שלא הייתה שם ולא חוותה את זה, שלא תחווה את דעתה. לצאת מהצבא, לבנות או לבנים זה לא דבר קל! ב. אם יש לך פטור או שיחרור או כל הגדרה אחרת שפוטרת אותך מללכת בבוקר ללבוש מדים ולשרת את הצבא, השירות הלאומי יקבל אותך בזרועות פתוחות. במידה ותעברי את סף הקבלה, את הראיון האישי וימצא עבורך תקן ומקום שירות. ג. לא נסגרה ההרשמה, והם גם לא נסגרות, עד ספטמבר עצמו.

M o n a L i s a

New member
וויני ../images/Emo9.gif

בקשר לסוגי שירות לאומי, תיכנסי לשאלות הנפוצות למעלה, ויש שם רשימת תחומים. את רשימת המקומות עצמם את יכולה לקבל רק אחרי יצירת קשר עם אחת העמותות.

למעלה