כמה שאלות

yuvalmy

New member
כמה שאלות

1. איך אפשר לזהות את גרסת הוורד על המחשב דרך הקוד? (וורד97 , 2000?) 2. יש לי בעיה עם שאילתא אחת שכשמשווים בה 2 שדות של טקסט (באמצעות קשרים ) היא לא מחזירה תוצאה למרות שהיתה צריכה להחזיר. אגב, על חלק מהמחשבים זה עובד ועל חלק לא. 3. יש אפשרות לשנות גודל של תמונה ולשמור פחות או יותר על הרזולוציה? יש איזה פקד שעושה את זה? תודה מראש :p

גרי רשף

New member
לגבי 2 (השוואת שדות טקסט)

תהיה ידידותי לסביבה ותסביר- מה עשית, מה קישרת.. לא את כל הפרוייקט אבל לפחות מה שמהותי לבעיה. כל התקלות הן בסופו של דבר מהסוג ``המחשב צריך לעשות א` אבל עושה לי ב```..

yuvalmy

New member
דוגמא

נניח שיש לי שדה בטבלה שנקרא name ושדה בטבלה אחרת שנקרא type ושני השדות מכילים שמות של סוגי משקה. כתבתי שאילתא שתחזיר לי נתונים משתי הטבלאות כשהקשר הוא השמות האלה למשל: select * from tbl1,tbl2 where tbl1.name=tbl2.type וזה לא עובד כלומר, על מחשב אחד זה עבד, על מחשב אחר לא , על מחשב אחר עם גרסת אקסס 2000 זה עבד ועל מחשב נוסף עם גרסת אקסס 97 זה עבד בקיצור: בלאגן אולי תוכל לעזור?

גרי רשף

New member
אתה שואל אני עונה.. H-(

נסה ותהנה: select tbl1.*, tbl2.type from tbl1 inner join tbl2 where tbl1.name=tbl2.type אפשר לנסות גם: select tbl1.*, tbl2.type left join tbl2 where tbl1.name=tbl2.type ואז תקבל את כל רשומות tbl1 כולל אלו שאין להן רשומות מתאימות ב-tbl2, ואז לברר מדוע לחלק יש רשומות מתאימות ולחלק לא (ואז שדה type ריק).

גרי רשף

New member
אופס..

משפט ה-Sql השני צריך להיות: select tbl1.*, tbl2.type From tbl1 left join tbl2 where tbl1.name=tbl2.type

noam172

New member
לגבי 3

פקד Image עם המאפיין Stretch קבוע ל-True מתאים את גודל התמונה לגודל הפקד. תשנה את גודל הפקד וגודל התמונה ישתנה.

למעלה