כמה שאלות...

סנונית 1

New member
כמה שאלות...

שאלה ראשונה: דובר לפני כמה זמן על ויטמינים לשיפור איכות הזרע מהם הויטמינים, כלומר שמם? עשיתי חיפוש למצוא את שמם וגיליתי שיש מלא בדיקות לעשות לפני IVF ואותי לא שלחו לאף בדיקה הייתכן? אני מטופלת של ד"ר ברקוביץ למטופלות האחרות שלו גם לכן הוא לא נתן לעשות בדיקות לפני ההפרייה? תודה לכל המשיבות.

blessed

New member
לנו המליצו על ויטמין E ואבץ

ופה בפורום דיברו גם על ליקופן

d a n a 2 7

New member
אבץ- הכי חשוב, קומפלקס B../images/Emo150.gif|שריף

ויטמין C 1000 מ"ג פעם ביומיים חצי קפסולה של מולטיויטמין ולפעמים אומגה 3 שעה לפני ההשבחה אספרסו קצר (לא יותר מ2 כוסות ליום) להתקלח במים פושרים, תחתוני בוקסר, מכנסים לא צמודים, לא להיכנס לג'קוזי וסאונה, פחות ספינינג..בעצם ממש לא... זה כל מה שבעלי גזר על עצמו מיום קבלת תוצאות הבדיקה ההיא.... ומאז זה באמת נראה יותר טוב.(1 בדיקה חוזרת ו-2 השבחות- עם תוצאות טובות)

geni1

New member
איזה מצחיק

אנחנו תמיד יושבים בבית קפה ושותים אספרסו כשמחכים לזרע המושבח

נועם@בת

New member
בקישורי הפורום יש כמה לינקים

או ברפואה משלימה או בפוריות הגבר (מן הסתם בשניהם) על תוספים. נשמה לי (ואין לי כוח לבדוק) שיש גם בשאלות הנפוצות.
ענק נועם

רוית ב

New member
יש צמח שנקרה "מקה"

זוהי תרופה הומאופטית מדהימה שמשפרת מאוד מאוד את כל מה שקשור בזרע - תנועה - צמיגות וכולי אגב יש לה תופעת "לוואי" משמחת !!!!! - בעלולים שנוטלים אותה נהיים חרמניים פתולוגיים - הללויה!!! משפרת ומחזקת את מערכת החיסון הגברית צמח זה ניתן לרכוש דרך מרפאות הומאוםפטיות המתמחות בפריון. זה בא בקפסולותץ בקבוק של נדמה לי 50 קפסולות עולה 120 ש"ח בערך אם אני לא טועה.

רוית ב

New member
מרפאת לטבע נולדה

אני מטופלת במרפאה בדיקור והומאופטיה וגם בעלול הופיע ליום אחד לאיבחון וקבלת התרופה המרפאה נמצאת בת"א ברחוב מנדאלשטאם (דיזינגוף פינת נורדאו) בת"א מתמחה בטיפולי פוריות לנשים וגברים - ולמרות מה שנכתב בפורום לפני כמה שבועות ינשן נשים רבות שנכנסו להריון מטיפולים במרפאה. גם להריון טבעי לאחר טיפולים שלא עלינו נכשלו וגם נשים שמקבלות כמוני - טיפול תומך ל IVF. המקה - זהו צמח מיוחד שגדל באיזור נהר האמזונס - זה מה שהבנתי - ויש לו תכונות רפואיות מרובות המשפיעות על הזרעים של הגברים - בין השאר הטל. 035449421 בנושא דיקור לפנות לגליה בנושא הומאופטיה ונטורופטיה לפנות לדיאנה בהצלחה!

7נתי7

New member
רויתוש, שאלה לגבי המרפאה.

האם הטיפול שם ממומן ע"י קופות החולים ? איזה טיפול את עוברת ומה העלויות? תודה, נתי

רוית ב

New member
הטיפול פרטי ואין מימון של קופ"ח

אני עוברת טיפול של דיקור סיני בשילוב עם צמחי מרפא זו הוצאה דיי כבידה אבל אני מעדיפה להוציא על זה את הכסף מסתם לבזבז על בגדים/ או הכי עצוב לי שאני לא קונה לעצמי את הספרים שאני אוהבת או דיסקים - אבל הרצון להרות בא קודם.

למעלה