כמה שאלות

SHTRUDIDI

New member
כמה שאלות

טוב,לגביי הסימולציות- אז יש לי כמה שאלות- 1)כמה סימולציות בערך משיגות את המטרה(חלוקת זמנים נכונה ולהתרגל לשבת 3 וחצי שעות),ברור לי שזה מספר שונה אצל כל אחד-אבל בערך? 2)סימולציה 21 של קידום-יש חשיבות לכך שאני אעשה אותה?היא תורמת משהו מיוחד? כדאי לעשות אותה במקום מבחן אחר? אותה שאלה גם לגביי סימולציה 25-יש חשיבות כלשהי לשני המבחנים האלה,פשוט כולם מדברים עליהם ופתאום קלטתי שיש לי אותם,אז זה חשוב לי לדעת. תודה מראש

כמה תשובות

כמה סימולציות משיגות את המטרה? הסימולציות משמשות בעיקר לתרגול אסטרטגיות פתרון שונות.למשל, אסטרטגיה נכונה בפרק הכמותי זה הרבה יותר מחלוקת זמנים בין הנושאים השונים בפרק. אין הבדל משמעותי בין מי שפותר 11 סימולציות לבין מי שפותר 14 סימולציות. השאלה היא האם את מרגישה שהגעת למקסימום האפשרי מבחינתך וכל שינוי כעת גורם לירידה בציון. חשוב לדעת כיצד לפרוס את פתרון הסימולציות לאורך הזמן עד הבחינה כדי למנוע ירידת מתח. מיספרים? אצלנו יש שמונה סימולציות מלאות ואנו ממליצים לרכוש גם את האוגדן ( יש תלמידים שאנו מורים להם להשתמש בבחינות השונות באופן שונה ). אני יודע שיש מכון שיש לו ארבע בחינות מלאות ואומרים לתלמידים לרכוש את האוגדן. אנחנו טוענים שאצלנו זה אידאלי והם טוענים בדיוק את אותו הדבר. מבחינתך, אולי כדי לך להאמין שהאמת נמצאת 'באמצע'. בכל מקרה, מה שהכי חשוב זה אופן תחקור הסימולציות. תחקור טוב ואמיתי זה לא רק לבדוק איפה טעינו, אלא גם להבין מדוע, כדי שנוכל להפיק לקחים להמשך. כדי לאתר את הבעיה צריך לדעת מה מחפשים.יש כמעט עשרה שלבים בפתרון שאלה, חלקם משמעותיים יותר וחלקם פחות. כשל בכל אחד מהשלבים הללו עלול להוביל לסימון תשובה שגויה. לגבי סימולציות 21 ו - 25: את יכולה לנחש את דעתי לגבי תרומתן והעדיפות שיש להן על מבחנים אחרים, כך שאני לא בטוח שאני זה שצריך לקבוע. לאיזה מועד עשה קורס מי שהשיג לך את סימולציה 25? זו בחניה טובה בכל מקרה, ביחס לאפשרויות האחרות, אבל יש בחינה חדשה מעודכנת יותר ( יש חמש בחינות מעודכנות למועד האחרון ). בהצלחה.

למעלה