כמה שאלות

speed90

New member
כמה שאלות

1. מישהו יודע מתי מתחילות התחרווית באולם בעולם כי נראה לי שצריכות כבר להתחיל 2. שמעתי על איזה תחרות ב 10.2 של בתי ספר מישהו יודע איפה היא בדיוק ומה המקצועות שיש שם?

noa7189

New member
תשובות

1. אליפות העולם באולמות היא בתאריך 5-7/3/04 2. התחרות של הבתי ספר היא בתאריך ה 12/2/04 ובקשר למקצועות אין לי מושג...

00יפתח

New member
....

היו כבר כמה תחרויות באולם השנה ונקבעו תוצאות טובות. סטייסי דרגילה קפצה 4.70 ו- 4.71 בשתי תחרויות בתחילת ינואר. נטליה נזרובה (מקום 4 באליפות העולם ב-400 מ') שברה את שיא העולם באולמות ב-500מ' (זה לא היה שיא חזק במיוחד) ורצה 50.75ש' ב-400מ'. אנה צ'יצרובה (קפיצה לגובה) קפצה פעמיים 2 מ'. יכול להיות שהיו עוד כמה תוצאות מעניינות אבל אני לא זוכר כרגע... מחר יש תחרות באולם שאני לא זוכר כרגע איפה היא מתקיימת ואין לי זמן לבדוק, ומה- 29 בינואר (תחרות ברוסיה) יש תחרויות כמעט כל יום, שזה אומר ב-31 בינואר, ב-1, 3, 4 בפברואר ועוד הרבה תחרויות בהמשך. אין לי זמן כרגע לבדוק מי בדיוק משתתף בכל תחרות ואיפה כל תחרות מתקיימת אבל כשיהיו עדכונים אני אעלה אותם. מה שאני כן יודע להגיד זה שבאחת מהתחרויות הקרובות היילה גברסלסי ינסה לשבור את שיא העולם באולמות ב-3000מ'. ב-4 בפברואר יהיו שני נסיונות לשבור את שיא העולם ב-5000מ' לנשים. נסיון ראשון ע"י ברהן אדרה (אלופת העולם ל-10 ק"מ) איפושהו באירופה ובבוסטון טירונש דיבבה (אלופת העולם ל-5 ק"מ) תנסה לשבור את אותו שיא בעזרת אחותה אג'יגיהו ומזרט דפאר, שתיהן אתיופיות. ב-3 בפברואר סווטלנה פיאופנובה (אלופת העולם במוט) וילנה איסינביאבה (ארד) יתחרו אחת נגד השניה וינסו לשבור את שיא העולם.

00יפתח

New member
בדקתי כמה דברים וגם נזכרתי בעוד כמה

טטניאנה לבדבה (אלופת העולם במשולשת) קפצה בתחרות אחת 14.94מ' ו- 6.93מ'. מריון ג'ונס הודיעה שהיא תתחרה באולמות השנה, משהו שהיא לא עשתה מאז 98 אם אני לא טועה. מרלין אוטי תתחיל להתחרות בפברואר. ימיל אלדמה, הקופצת משולשת הקובנית שניסתה להחליף אזרחות לבריטניה, כנראה תתחרה בשביל סודן, ואז היא תוכל להשתתף באולימפיאדה. שנה שעברה היא קפצה 15.29מ' שזו היתה התוצאה המובילה בעולם (אני כמעט בטוח) והיא ניצחה ב-3 תחרויות בליגת הזהב. תיקונים. התחרות בקפיצה במוט בין שיאניות העולם תהיה מחר באנגליה, שם נשברו מספר שיאי עולם שנה שעברה. הנסיונות לשבור את שיא העולם ב-5000 יהיו ב-31 בינואר, אחד בשטוטגרט והשני בבוסטון. אלכס אברבוך אמור להתחיל להתחרות בתחילת פברואר באירופה. סטפני גראף הודיעה על פרישה מהספורט בגיל 31, אחרי שפרשה ברגע האחרון מאליפות העולם בגלל פציעה ברגל משבר זכוכית באמבטיה...

00יפתח

New member
התחרות בגלזגאו

אז קודם כל בקשר לספרינטים, ג'ייסון גרדנר ניצח בתחרות 60מ' בתוצאה של 6.54ש' כשהוא האט לקראת הסיום. איסינביאבה הביסה את פיאופנובה 4.76מ' לעומת 4.66מ'. שתיהן ניסו לשבור את שיא העולם (4.80מ') והיו מאוד קרובות. אנה צ'יצ'רובה עברה בפעם השלישית השנה 2.00מ' בקפיצה לגובה. בתחרות לפני כמה ימים דניאלה ראת' מגרמניה גם עברה 2.00מ' וחוץ מזה גם סלסרנקו (אוקראינית אם אני לא טועה) עברה 2.00מ'. וזה כבר 3 נשים מעל 2.00מ' ורק התחילה העונה... עוד בתחרות מריה מוטולה (800מ') רצה 1:58.46 וסטפן הולם (אלוף העולם באולמות 2001 ו-2003) קפץ לגובה 2.31מ'.

למעלה