כמה שאלות

כמה שאלות

* מה היה הסיפור שג'ף הוכש על ידי נחש בהשרדות 3 (ככה כתוב בגלריות)? * איפה ג'ף נמצא בזמן הותכנית? הרי אין מלון בטווח של כמה מאות קילומטרים מהמקום שבו הם נמצאים. * איך יוצא שתמיד שני השבטים מגיעים ביחד לתחרות, בין אם זה ברגל או בסירה? ואיך הם יודעים מה השעה? * איזה מפורסמים מהעונות האחרונות ישתתפו בהשרדות 7? * ברגע זה מצולם השרדות איפשהו? וזהו...

amitooshacham

New member
תשובות

* מה היה הסיפור שג'ף הוכש על ידי נחש בהשרדות 3 (ככה כתוב בגלריות)? אין סיפור שידוע, פשוט ידוע שג'ף הוכש על ידי נחש. * איפה ג'ף נמצא בזמן הותכנית? הרי אין מלון בטווח של כמה מאות קילומטרים מהמקום שבו הם נמצאים. יש מלון שההפקה נמצאת בו. * איך יוצא שתמיד שני השבטים מגיעים ביחד לתחרות, בין אם זה ברגל או בסירה? ואיך הם יודעים מה השעה? אף אחד לא יודע אם השבטים מגיעים ביחד, אבל בכל מקרה, מצלמים אותם מגיעים ביחד אפילו אם הם לא יגיעו ביחד.. הם לא יודעים מה השעה, ובגלל זה בטרי-מייל כתוב להם שהמשימה היא "בעלות השחר" "ברדת השמש" וכו'. * איזה מפורסמים מהעונות האחרונות ישתתפו בהשרדות 7? אף אחד. הישרדות 7 היא עונה עם 16 אנשים חדשים שלא השתתפו בעונות הקודמות. * ברגע זה מצולם השרדות איפשהו? לא, הישרדות 8 לא מזמן סיימה לצלם, וכרגע הישרדות 9 עוד לא התחילה לצלם.

Boran

New member
עמית אתה ליצן. התשובות לא נכונות.

* ג'ף לא הוכש ע"י נחש, אלא נעקץ ע"י עקרב. הוא טיפל בעקיצה עם מים רותחים. ולידע כללי- בעונה הראשונה הוא נצרב ע"י מדוזה, ובעונה השניה קיבל שוק חשמלי כשהשתין על גדר חשמלית. * נכון אין מלון בטווח די רחוק. ההפקה מקימה מאהל במרחק מסויים מהשבטים, ששם נמצאים כל הצוות, וכן, גם ג'ף. ולידע כללי, בהישרדות 4 היו 200 עובדי צוות, כולל הרבה מקומיים.

amitooshacham

New member
שוין

פעם הבאה אני לא יענה

Boran

New member
בדיוק, אל תענה! אידיוט.

... ולמי שלא מבין עדיין, עמית ואני חברים טובים ויש לנו את ההומור המעוות שלנו

SurvivorManic

New member
השאלות שלך ממש מטומטמות~!

לדעתי לא אוכלים לידם~!~!~!~!~!~!~!~!~!~! וזה דברים שדי קשה לדעת~!

LOVEtheMcMAHONS

New member
קח בחשבון את זה

מלבד שעות הלילה שמשאירם צוות צילום מאוד מצומצמם עם השורדים, בד"כ הם מוקפים בהמון אנשים, בסביבות כמה עשרות .... אנשי צוות הצילום וההפקה. יש להם כמו שצויין מחנה במרחק מה מהמחנות של השבטים, אבל קרה שצלמים אכלו משהו בזמן שהם צילמו את השורדים. זכור לי שאית'ן מהישרדות אפריקה סיפר שהוא ראה צלם אוכל לידו המבורגר ומקיא.

למעלה