כמה שאלות?

mta16

New member
כמה שאלות?

טוב אההה יש לי כמה שאלות בקשר לאגודות למען בעלי חיים .... טוב אז נגיד שנסעתי לאגודה ולקחתי גור האם אני אהיה חייבת לסרס אותו כשיגיע לגיל או שהאגודה רק תמליץ לי לסרס אותו ? כרגע עוג לא הלכתי לאגודה אבל אולי אני אלך עם המשפחה שלי ...אני לא יודעת אם אתם זוכרים אבל כמה פעמים שאלתי אם משהו יודע על המלטה של גורי לברדור גזעיים...טוב אז אני עדיין שואלת ... ויש לי עוש שאלה ....ובקשה... כל האגודות בסופו של דבר ממיתות את בעלי החיים שלא מוצאים בית ? או שיש כאלה שלא ממיתות אלא במקרה שהחיה סובלת ממחלה...(סתם לידע כללי).. והבקשה: משהו יכול לתת לי את הרשימה של כל האגודות שבחיפה ובאיזור? תודה מראש ומצטערת על כל השאלות מיה

חלק מהתשובות!

האגודה לא מכריחה אותך לסרס אותו! לא כל האגודות ממיתות בסופו של דבר (תנו לחיות לחיות וצער בעלי חחים לא ממיתות!) כמובן רק במקרה והחיה ממש סובלת. אין לי מושג איזה עמותות יש באיזור החיפה..

enbalush

New member
העמותות ממיתות את רב הכלבים ....

כי אין מקום במכלאות, ולא בגלל שלא מוצאים לו בית.

dark spy

New member
תשובות

1. העמותה תמליץ לך לסרס אותו ובכל זאת, לפי דעתי, את חייבת לסרס אותו (לא על פי חוק... אלא מהסיבות הבאות:) א. סירוס מקטין את הסיכוי לחלות בסרטן במערכת הרביה ב80% בערך (לא זוכר את המספר המדוייק אבל זה משהו כזה) ב. סירוס מונע את המצב שהכלב שלך יריח כלבה מיוחמת ויברח לכביש וידרס/יברח רחוק ולא ימצא את הדרך חזרה (ואל תחשבי שאילוף טוב יעזור... כלב שמריח כלבה מיוחמת ירוץ אחריה גם לתוך כביש סואן) ג. סירוס ימנע מהכלב שלך להביא גורים לעולם... גורים שאח"כ יזרקו לרחוב וימותו מרעב/בדריסה/בניסויים אכזריים/בהרדמה מטעם עמותה/ממחלות או שיחיו עד גיל מבוגר מספיק כדי להביא עוד גורים שמצבם יהיה כנ"ל. ד. אל תחשבי שזה פוגע בכלב שהוא מסורס... זה לא כמו בנאדם שצריך את זה ורוצה ונהנה מהמין... כלב לא נהנה מהמין, פשוט זה אינסטינקט להיזדווג כדי להמשיך את הדור... אבל לכלבים אין את אברי החישה שלנו יש באברי המין אז הם לא נהנים (ולהיפך... נראה לי שהכלבה די סובלת) 2. אני לא יודע על המלטות אבל אני יודע שהכלביה בקיבוץ אפיקים מתמחה בגולדנים ולברדורים... אבל קחי בחשבון שגור לברדור גזעי יכול לעלות לך מעל 4000 שקל... 3. לא כל העמותות ממיתות אבל אלה שכן ממיתות כלבים זקנים/חולים/שאין להם סיכוי למצוא בית והם מעדיפים לפנות מקום לצעירים שעוד יש להם סיכוי בחיים... אני לא אומר אם אני מסכים או לא כי אין לי דעה חד משמעית ואני גם לא רוצה לעורר פה וויכוח אבל... זה המצב... 4. בקשר לעמותות אני לא יודע אבל... יש את דפי זהב או 144... מקווה שעזרתי שיאל

האפי לי

New member
מסכימה

חשוב לסרס כלבים. יש לי עכשיו 8 גורים בני כחודש למסירה בגלל שלפני שזרקו את הנקבה אף אחד לא טרח לעקר אותה. אלוהים יודע מי האבא אבל אם אתם אוהבים כלבים תנו לכל הכלבים לחיות בשקט. בשביל מה כל המריבות עם זכרים/נקבות אחרים? בשביל מה צריך שהכלב יצרח כמו משוגע כל פעם שיש כלבה מיוחמת? שיברח וידרס/יתפס ע"י הרשויות? ד"א ה8 גורים היו 10 אבל 2 לא שרדו את הקור והצפיפות. לא יודעת איזה כלב אתם מחפשים הם שחורים עם קצת לבן יהיו בגודל גדול מינוס האמא דלמטית מעורבת.

האפי לי

New member
2 דברים חשובים

הכלבה חסרת בית אבל מטופלת ומאוד נוחה עם אנשים הגורים באזור חיפה

למעלה